ξεκιναω απο εμενα..λοιπον ταυρος με ωροσκοπο σκορπιο
Printable View
ξεκιναω απο εμενα..λοιπον ταυρος με ωροσκοπο σκορπιο
το καλυτερο βρε.......τοξοτης με ωροσκοπο ιχθυ.και ειμαι παντρεμενη με ενα ταυρο με ωροσκοπο σκορπιο.
Δίδυμος με ωρόσκοπο Παρθένο, άντρα Τοξότη κ κόρες Ταυρίνες με ωρόσκοπο Λέοντα, πες μου τι λένε τα άστρα τώρα
διδυμος με το τοξοτη ταιριαζουν λενε τα αστρα και τα ζωδια.
Κριος με ωροσκοπο Καρκινο και 4 πλανητες στον αιγωκερο
=P
νομιζω οτι οι κορες θα ειναι κτητικες,ευαισθητες,δοτικε ς και υπερηφανες..αλλα αν καποιος τις πειραξει θα το βρει μπροστα του..επεσα μεσα καθολου?
εσυ δυδιμακι με ευαλωτη ψυχολογια..οι δυδιμοι ειναι ευαισθητοι,αγαπουν πολυ βαθυα αλλα σορυ που θα στο πω,αλλαζουν αποψη καθε τρεις και λιγο..τοξοτης..αγαπαει την περιπετεια,αν ερωτευτει δινεται με παθος..αν του την κανεις σου την φυλαει
καρκινος με οροσκοπο προστατη
θεωρω οτι τα συνδιαζεις ολα..πρωτα απ ολα οπως ανεφερα παραπανω,κερδιζεις παντα τις εντυπωσεις,ο,που κι αν πας..
οι φιλοι σου νομιζω οτι θα κατουριουνται απο τα γελια με εσενα,δηλαδη πολυ χιουμορ..
εχεις αυτοπεποιθηση,αισθανεσαι εξυπνος αλλα εισαι κι ολας καθως αντιλαμβανεσαι τα παντα σε πολλες διαστασεις ταυτοχρονα..
δημιουργικος,ευαισθητος,πα ραπονιαρης,γκρινιαρης..
ελεφαντας(δεν ξεχνας καθολου ευκολα)δραστηριος και κοινωνικος..αλλα αμα σε πιασουν τα νευρα σου ουτε κι εσυ δεν σε αντεχεις
γενικα ο,τι πιασουν τα χερια σου το καταφερνουν εις περας,εισαι αξιος,εχεις πεισμα αλλα στις ερωτικες σχεσεις δεν εισαι ο,τι καλυτερο
εκτος αν εχεις ερωτευτει βαθυα τοτε δινεσαι ολοκληρωτικα
ε,δεν ειμαι αστρολογος,διευκρινηση,απλ α λιγακι το εχω απο εμπειριες με βαση τους ανθρωπους που εχω γνωρισει..πολλες φορες τις περισσοτερες βλεπω καποιον και του λεω πχ..εισαι καρκινος?μενει μ@@@@@ς,εφοσον εχει μιλησει πολυ λιγο μαζι μου..σου λεει που το καταλαβες?σχεδον παντα πεφτω μεσα κι αν οχι,το ζωδιο που θα εχω πει θα ειναι τουλαχιστον ο ωροσκοπος.φυσικα απο εδω δεν μπορω να το βρω αυτο ετσι απλα γιατι παιζουν κυριο ρολο και οι εκφρασεις αλλα και τα χαρακτηριστικα του προσωπου κτλ
Ειναι ενας φιλος που ασχολειται τελευταια κ θα κανει αναλυτικα τον ζωδιακο χαρτη! Αν θες στειλε μου ημερομηνια και ωρα γεννησης να του πω να κανει και για σενα !