ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...........
Hello σας ελειψα?
ειχα μια μικρη αποχη λογω θεματων που με απασχολουσαν αλλα τωρα ειναι ολα σε μια ταξη.
το θεμα μ ειναι πως χωρισα με τον δικο μ κ ξεκινησα μια νεα σχεση. εν παση πειρπτωση παει καλα. πολυ μαλιστα.
εχτες μιλουσα με τον πρωη μ ο οποιος μ εστειλε μνμ κ μ λεγε πως του πεσαν ολα μαζι και πως παθαινει κρισεις πανικου. και πως του λειπω και τα σχετικα. το θεμα ειναι πως με δυσκολευει με αυτα π μ λεει επειδη δν αναγνωριζει πως τον χωρισα και για δικο του καλο, επειδη ειχα αρχισει να τον βλεπω πλεον φιλικα! δεν του αξιζε ολο αυτο αλλα τι να του αξιζει? να εμενα μαζι του απο αγαπη και συνηθεια? καλυτερο να βρει καποια αλλη αντι να χανει χρονο μαζι μου. του ηρθε κεραμιδα δεν λεω και θα κανει καιρο να ξεπερασει αλλα δεν πεθανε και κανεις
επειδη εχω μαθει πως να υψωνω τοιχος μεσα μου, δεν στεναχωριεμαι οσο δεν το σκεφτομαι και δεν νιωθω τυψεις, επειδη δεν κανω οπως αλλοι να κοιταω φωτος να σκεφτομαι μικρα πραγματα που θα μ λειψουν και να ακουω πλουταρχο πχ (αυτο θα ηταν αυτοτιμωρια ενα πραγμα) , ενω εκεινος το κανει. οταν λοιπον μ τα λεει, με κανει κ νιωθω απολυτα σκυλα.
εχω εκεινον λοιπον, εχω και τον καινουργιο ο οποιος μενει σε αλλη πολη κ εχουμε μερικα εμποδια που ελπιζω συντομα να λυθουν.
τι θα κανω με τον πρωην μ, πως αλλιως να του εξηγησω πως δεν φταιει αυτος