ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ-ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ
Χαιρετω τα μελη του φορουμ,
το θεμα δεν εχει να κανει με εμενα αλλα με το αγορι μου...
Ειμαστε 5 μηνες μαζι και δε μπορει να μου ανοιχτει..εχανε τα λογια του καποιες φορες,διαρκως ενιωθε κομπλεξαρισμενος,σε σημειο που αρχισα να προβληματιζομαι,γτ μετα απο 5 μηνες σχεση δε μπορουσα να καταλαβω το λογο..
Στο σεξ δεν επαιρνε πρωτοβουλιες,ζηλευε το παραμικρο,ειχε αναγκη να νιωθει διαφορετικος..δε του αρεσε να κανω πραγματα που εκανα με εκεινον να τα κανω με αλλους και τα σχετικα..αρχισα να πιεζομαι αλλα παραλληλα εβλεπα και ομορφα στοιχεια..
αλλα αρχισα να παραιτουμαι..ωσπου θυμηθηκα που μου πε οτι αντιπαθει τον πατερα του..και εκει αρχισα να στροφαρω..
ετσι λοιπον μου εξομολογηθηκε οτι ο πατερας του παλιοτερα εκοψε το τσιγαρο και ειχε γινει πολυ νευρικος..τον κυνηγουσε μες στο σπιτι..τον χτυπουσε καποιες φορες και λεει ακομα θυμαται την εκφραση στο προσωπο του..τον τρομο που ενιωθε
αυτο σαν αποτελεσμα ειχε να πηγαινει στο σχολειο φοβισμενος..βοηθουσε τα αλλα παιδια στο σχολειο..αλλα δε σηκωνε ποτε το χερι του,ντρεποταν σε απιστευτο σημειο..μεχρι το λυκειο ιδια κατασταση..ακομα και φοιτητης το πρωτο ετος ντρεποταν να παει στη σχολη,ο πατερας του γενικα τον εκανε να ντρεπεται που ντρεπεται,τον παροτρυνε να μην ειναι τοσο καλος..να ειναι πιο πονηρος,γτ ετσι δε θα παει μπροστα και τα σχετικα..του απερριπτε εν ολιγοις αυτο που ηταν..οποτε αρχισε να γινεται κατι αλλο..αρχισε να γκομενιζει..να κερατωνει..να κανει τα παντα για να γινει ο Μαγκας που του πλασαρε ο πατερας του,προσπαθουσε να λειτουργει διαφορετικα απο το πως αισθανοταν..δε βοηθουσε κοσμο οταν τον ειχαν αναγκη...κερατωνε.τον ενδιεφερε ο εαυτος του..ως που εκανε μια σχεση 3 χρονων συνεχισε να λειτουργει μεσα σε αυτη με τον ιδιο τροπο..ωσπου η κοπελια τον απερριψε πριν το καλοκαιρι μη σηκωνοντας τηλεφωνα για ενα μηνα..οποτε παλι βιωσε απορριψη...και τωρα δε ξερει πως πρεπει να ειναι..οταν ηταν καλο παιδι τον απερριψαν..οταν ηταν "μαγκας" τον απερριψαν οποτε τωρα δε ξερει πως πρεπει να φερεται για να τον αποδεχτουν οι αλλοι και μεσα απο αυτους και ο ιδιος..
επισης εχει προβλημα τριχοπτωσης στα μαλλακια του,και αυτο τον κανει να μαζευεται κι αλλο μαζι μου,γτ νιωθει πως ολες οσες ειχε εμεναν μαζι του για την εμφανιση του κι οχι γιαυτο που ηταν...οποτε τωρα νιωθει πως αμα παθει κατι τετοιο θα με χασει..αυτο σημαινει πως τελικα πιστευει πως δεν εχει προσωπικοτητα..
εγω του τα ειπα ολα αυτα..αποκωδικοποιησα τις συμπεριφορες του αλλα ακομα αρνειται να πιστεψει πως αξιζει,ακομα αρνειται να δεχτει πως αμα ειναι ο καλος εαυτος του θα τον αποδεχτουν οι αλλοι,εγω απλα του ειπα να ειναι ο εαυτος του και να αρχισει σιγα σιγα να τον αγαπαει..
δε ξερω πως αλιως να βοηθησω..αρχιζω και εγω και κουραζομαι γτ στη σχεση μου εχω αναγκη εναν αντρα δυναμικο,χωρις να αναλυω διαρκως..αρχιζω και κουραζομαι παει καιρος τωρα που δειχνω κατευθυνσεις..δε ξερω σκεφτομαι μηπως πρεπει να δει καποιον ειδικο..ειναι λαθος μου πιστευετε που μενω στη σχεση ενω υπαρχουν τοσα προβληματα?η με στηριξη και αγαπη μπορουν να ξεπεραστουν?
σας ευχαριστω για το χρονο σας!