σχεση εξαρτησης..καταστροφης...
Καλησπερα! βρηκα το site ψαχνοντας για ψυχολογους, γιατι πιστευω πως υπαρχει προβλημα... Η ιστορια μου ειναι ερωτικη, και πολυ μεγαλη, οποτε θα προσπαθησω να ειμαι το δυνατον συντομοτερη. Με τον Χ. κραταει η "σχεση" μας 8 χρονια με απολυτη παυση επικοινωνιας τα 2 τελευταια.Μονο τον εναν χρονο απ' ολα αυτα υπηρξαμε κανονικο ζευγαρι. Ηταν ερωτας με την πρωτη ματια που λενε, και ολα αυτα τα χρονια ο Χ. ειχε διαφορες αλλες κοπελες, και παντα με πλησιαζε εκεινος. Εγω οντας ερωτευμενη στην αρχη, κολλημενη μετα, δυσκολα αντιστεκομουν... Η σχεση μας δεν περιοριζοταν στο sex, ειχαμε και πολυ επικοινωνια, στα προβληματα μας, στα καλα μας, στα ασχημα μας..μια περιεργη κατασταση φιλοι,οικογενεια..δε ξερω πως να το χαρακτηρισω. Βλεποντας πως δεν παει, καποια στιγμη απομακρυνθηκα τελειως και περασαν 2 χρονια που δεν μιλησαμε ουτε τηλεφωνικα, τιποτα, αλλα παντα τον ειχα στο μυαλο μου. Σχεση της προκοπης δεν "εκατσε". Ωσπου μια μερα, νομιζοντας οτι "το χω" (γιατι ημουν και εντελως κολλημενηκαποτε οπως ειπα κ πριν) ειπα να δω τι κανει.. Επικοινωνησαμε, βρεθηκαμε και περνωντας ο καιρος ειπαμε να κανουμε μια προσπαθεια να ειμαστε μαζι. Δεν βγηκε ουτε αυτη, γιατι ενω εκεινος ηταν αλλος ανθρωπος απεναντι μου, εγω ειχα ολο αυτο το σκαλωμα με το παρελθον που δε μ αφησε να το απολαυσω, ημουν απομακρη καθως φοβομουν μην ξαναπληγωθω. Και πισω γιαννη τα καραβια, παλι εξαφανιστηκα και ειπα τελος, δεν παει... Αυτη τη φορα επικοινωνησε εκεινος μαζι μου μετα απο λιγο καιρο, βρεθηκαμε παλι, κοιμηθηκαμε μαζι, με παιρνει να μου πει τα προβληματα του, να με ακουσει, διαφορα τετοια τρυφερα..αλλα ειναι με μια κοπελα!
Ειμαι πολυ μπερδεμενη, ειμαστε εκει ο ενας για τον αλλον μεν, το βλεπω οτι υπαρχει συναισθημα, ομως οποτε ειμαστε μαζι σαν ζευγαρι ειμαστε χαλια, χωρια δε μπορουμε και ξερω πως δε θα παει παλι πουθενα, αλλα δε ξερω που να βρω παλι τη δυναμη να τον κανω στην ακρη!