εμμονες να αποκεφαλισο την οκογενεια μου.βοηθεια.
γεια,ειμαι καινουριος εδω.το προβλημα μου ξεκινησε πριν δυο χρονια περιπου.ενω ειχαμε κατσι με ενα φιλο να πιουμε κρασι και χασισι,αφου ειχαμε γινει λιομα,στα ξαφνικα μπικε ενα μικρο κοριτσακι μεσα και του λεω παρτο απο εδψ γιατι θα το σκοτοσω,και απο εκεινη την μερα και μετα αρχισε η κατηφορα μου.αρχισα να θελω να κανω ερωτα με τον θεο να θελω να τον βαρεσω,να εχω προβληματα εποικινονιας να ντρεπομαι,να νομιζω ορισμενες φορες οτι οι αλλοι μιλουν για μενα,να μπαινω στο κεντρο της πολης και να νοιοθο ενοχος,πανω στον φλοιο του εγκεφαλου νοιοθο τσιμπιματακια οποτε κανω διαφορεσ σκεψεις και μουδιασματα.οποτε παω σε εκκλησια η περναω μου ερχονται σκεψεις ερωτικου περιεχομενου,οταν αυνανιζομαι αθελω μου φερνω τα θεια στην σκεψη μου.εχω παει σε ψυχιατρους αλλα τιποτα δεν βγηκε...εχω πολλες φοβιες οταν ειδικα παω να μιλησω με το ιδιο μου το φυλλο,ειμαι ενας καλος ανθρωπος ετσι θελω να πιστεβω και νοιοθο κακος χωρις λογο.υπηρχαν στιγμες που νομιζα οτι ειμαι χαζος και αλλα πολλα.πριν τρις μηνες νοσιλευτικα σε ψυχιατριο για να μου φυγουν αυτες οι εμμονες ιδεες,μου ειχανε δοσι αλοβεριντιν και οταν βγηκα το συνεχισα με αποτελεσμα να εχω φοβερες παρενεργειες δεν μπορουσα να κατσο να κοινηθο να κοιμηθο και αλλα πολλα,το δικο μου τωρα προβλημα ειναι οτι οταν ξεπερασα το προβλημα στο ασχετο ενω καθομουν στην κουζινα αρχισα να λεω να σκοτοσω την μανα μου ετσι στο ασχετο θα παρο το μαχαιρι και θα της κοψω το λεμο,ηξερα οτι δεν ειναι φυσιολογικα αυτα που σκεφτομαι και απο τοτε και καθε μερα σκεφτομαι αυτα οτι θα της κοψω το κεφαλι και του ξαδελφου μου και θα τα βαλω σε σακουλες και αλλα κουλα απο την ωρα που θα ξυπνησω μεχρι να κοιμιθο σκεφτομαι τι μου φταινε?γιατι να τους κανω κακο ?και μετα λεω το θελει ο θεος μηπος? και αλλα πολλα αρχισα να νομιζω οτι ειμαι κιλλερ η τσακ ο αντερβγαλτης,το προβλημα που νοιοθο με τον εγκεφαλικο φλοιο δεν ειναι μονο τα τσιμπιματα αλλα και νοιοθο οτι μουδιαζει.χρειαζομαι βουηθεια,την οικογενεια μου την αγαπω σε κανεναν δεν εχω κανει κακο και ουτε θελω.