επανήλθα....χειρότερα...και μαλλον φταίω.
καλησπέρα σε όλους. Παλευω εδώ και εναμισυ χρονο με τις κρισεις πανικου για την υγεια μου. Εχω ξοδεψει τοσα σε εξετασεις, μαγνητικες, κολονοσκοπησεις γαστροσκοπησεις...και τοσα άλλα. Μονο εσεις που περνάτε τα ίδια μπορείτε να καταλαβετε την περνάω..ξεκινησα με ladose και ψυχοθεραπεια...με το που πηγε καλα, ετυχε και μια επεμβαση και τα παρατησα...μετα απο ενα 3 μηνο τα ιδια, συμπτωματα, κομπος στο λαιμο, γιατροι....ξανα λαντοζ τον Γεναρη και ψυχοθεραπεια αλλα πανω στο 4 μηνο τα ξανακοβω (βλεπετε ενιωσα καλυτερα ...ε και καλοκαιρακι). Τωρα ειμαι στα πατωματα...δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα, συνεχεια εχω καποια ασθενεια και οι γιατροι συνεχεια καλα κρατουν. το τελευταιο μου κατορθωμα η γαστροσκοπηση. Φυσικα δεν βρεθηκε τιποτα...σημερα μουδιασμα στα ποδια μου...μου εφερε πανικο...ξαναρχισα απο μισο λαντοζ εδω και μια εβδομαδα ...χωρις να ενημερωσω τον προηγουμενο γιατρο μου...ξεκιναω ψυχοθεραπεια την τριτη.οχι με ψυχολογο με ψυχιατρο αυτη τη φορα...δεν νιωθω καθολου καλα..και το χειροτερο ο συντροφος μου προσπαθει αλλα ειναι αδυνατον να καταλαβει...