τι γνώμη έχετε για το cipralex?
καλησπέρα σας, νέο μέλος στο forum. είμαι 22 ετών, έχω διαταραχή πανικού μαζί με αγοραφοβία και νοσοφοβία εδώ και 4 χρονια. αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο γιατί πραγματικά δεν άντεχα αυτή την κατάσταση καθημερινά. μου έγραψε μια αγωγή με seropram την οποια την ακόλουθο εδώ και 7 μήνες τώρα.. μπορώ να πω πως μια μικρή βελτίωση την έχω δει απλά πήρα 5 κιλά απότομα, τώρα αποφάσισε να μου αλλάξει την αγωγή γιατί το seropram παρατήρησα ότι μου άνοιγε πολύ την όρεξη. μου έγραψε τα cipralex 10mg τα οποια θα τα ξεκινήσω από σήμερα.. μου είπε ότι είναι ένα πολύ καλο φάρμακο και θα με βοηθήσει ακόμα καλύτερα! μου είπε να μην σταματήσω το seropram σταδιακά, και να ξεκινήσω το cipralex κατευθείαν δεν ύπαρξη πρόβλημα λέει.. εσείς τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο φάρμακο? είναι καλο? από παρενέργειες? διάβασα ότι δεν έχει σχεδόν καμια παρενέργεια είναι όντως αλήθεια? περιμένω απάντηση με αγωνια... :D
ta farmaka den aknoun kalo!!!!
file to mono pou tha sou pw einai na kopseis ta farmaka 7 xronia eixa talaipwreithei me ola zanax,stedon,rivotril,seroxat,cipralex, k oti malakia boreis na fantasteis...
KOPSE TAFARMAKA K PROSPATHISE NA TO KATAPOLEMHSEIS ME ALLOUS TROPOUS..
PARATASH STHN AGWNIA EINAI TA FARMAKA.....