Καταθλιψη; ελπιζω πως οχι
Γεια σε ολους! Θεωρω μεγαλο βημα για μενα οτι αποφασισα να γραψω στο φορουμ και με ενεπνευσε η θετικη αυρα που επικρατει στις απαντησεις ολων σας. Ειμαι 20 χρονων φοιτητης και το προβλημα μου ειναι πως δεν μπορω να βρω κατι ενδιαφερον στην ζωη μου (ενω καποιοι αλλοι ισως και να την ζηλευαν). Παλαιοτερα ειχα ορισμενα ενδιαφεροντα ως εφηβος δηλαδη υπηρξα δραστηριο κοινωνικο και ενεργητικο ατομο. Στο σημειο αυτο θελω να αναφερω πως για διαστημα σχεδον 1.5 χρονου εκανα συστηματικη και εντονη χρηση μαριχουανας την οποια σταματησα εδω και 3 μηνες χωρις καμια παρατυπια στην αποφαση αυτη και δεν προκειτε να ξεκινησω ξανα. Κοιτοντας την ζωη μου εγινα μαλθακος αποταν ξεκινησα την εντονη χρηση της και αυτος ειναι ο λογος που πηρα και την αποφαση να σταματησω. Θα ηθελα συμβουλες για το τι να κανω να δω την ζωη μου λιγο πιο αισιοδοξα. Η κοινωνικη μου ζωη ειναι πολυ καλη στον τομεα της φιλιας και πατος στα αισθηματικα (και δεν οφειλεται στο εμφανισιακο κομματι). Μια παρακληση επειδη πιστευω οτι το προβλημα μου δεν ειναι αρκετα σοβαρο δεν θα ηθελα να δω απαντησεις που να με παραπεμπουν σε ψυχολογο εκτος αν αυτο κρινεται απαραιτητο. Υ.Γ. ειναι η πρωτη φορα μετα απο χρονια που κατι μου κινει το ενδιαφερον να γραψω τοσο μεγαλο κειμενο και ηδη νιωθω καλυτερα! Φιλικα Γιαννης