Originally Posted by
Broken_DoLL
Γεια σας, εχω γραψει κανα 2 θεματα ακομα στο παρελθον σχετικα με την βιαιοτητα και το σεξουαλικο.....θελω να προσθεσω κατι που μου βγηκε τον τελευταιο καιρο παλι. μεχρι πριν 1 μηνα, ειχα καμποση απαθεια και μειωμενη διαθεση για σεξ, λογω χαπιων λογικα και περιεργες αντιλληψεις γυρω απο αυτο. τωρα με την νεα σχεση μου ειμαι οκ περισσοτερο απο οκ για την ακριβεια.....
επειδη ειμαστε και οι 2 μας παρομοιοι....σε πολλα θεματα, μ βγαινει μια αγριαδα μαζι του οσο παει περισσοτερο. δν ξερω αν ειναι διαστροφη η οχι αλλα φανταζομαι πολλες φορες εκει που το κανουμε πως του χαραζω τα πλευρα με μαχαιρι. εχω μια ταση στα μαχαιρια ειχα και συλλογη αλλα μ την πεταξαν οι δικοι μ. τα ακουμπαγα κ τα αγγιζα και χαζευα να τα κοιταω.
πανω στην πραξη γενικα τελευταια, ειμαι καπως βιαιη σε σημειο να αφηνω βαθιες γρατζουνιες και να σφιγγω τον λαιμο του. τελευταια φορα τον εσφιξα τοσο δυνατα π αφησε σημαδι. δν το καταλαβα ομως.ηταν πανω στην τετοια μου....
τοσο πολυ, που του ειπα κιολας αθελα μου ''πολυ θα θελα να σε μαχαιρωσω.....'' . μετα ενς μιλουσαμε παλι πανω στην πραξη, ειπα κ κατι αλλο πιο φρικη που δν ξερω αν θελω να το γραψω
περιμενω σχολιασμους