Πρόβλημα με ιδψ διαταραχή
Καλησπέρα και από μενα. Γεια σε ολους σας. Από πού να αρχίσω και πώς; Και εγώ έχω συμπτώματα παρόμοια με μερικων από εδω. Τα έχω τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2009 χωρίς να έχω ψάξει ποτέ για το τι μου συμβαίνει παρ'ολο που ηταν πολυ βασανιστικα. Μόλις πρόσφατα το έψαξα στο internet και είδα ότι αυτά που έχω συμπίπτουν με τι ιδψ διαταραχή.
Παλιά αυτή η διαταραχή ήταν σε μεγάλη έξαρση, π.χ. το μυαλό μου κατακλιζόταν σχεδόν όλη τη μέρα με πολύ άσχημες σκέψεις για τον Θεό. Προσπαθούσα να τις βγάλω αλλά τίποτα. Το κεφάλι μου "ήταν στα κόκκινα". Επίσης αυτό δεν το θυμάμαι καλά, αλλά για να απευλευθερωθώ από κάποια σκέψη (δεν θυμάμαι ποιά ή ποιές) έπρεπε να επαναλάβω κάποια βήματα περπατώντας μπρος πίσω. Επίσης, κάποια πράγματα αν τα έκανα λάθος μετα έπρεπε να τα κάνω 3 φορες, αν θυμαμαι καλά. Και λέω αν θυμάμαι καλά, γιατί πολλά πράγματα τα εχω ξεχάσει. Και έχω ξεχάσει και άλλα πράγματα από μεγάλες περιόδους της ζωής μου.
Και γενικά η ιδψ διαταραχη μου έχει εμφανιστεί με πολλά συμπτώματα κατα περιόδους και ακομα εχω. Π.χ. αυτό το διάστημα, που είμαι καλύτερα σε σχέση από ότι ήμουν το 2009, έχω την εμμονή ότι χωρίς να το επιδιώξω θα κλέψω τους άλλους.
Ή κοιτάω αν έχω βγάλει την μπρίζα, όντως την έχω βγάλει αλλά πρέπει να ξανακοιτάξω και δεύτερη ίσως και παραπάνω φορές. Και άλλα...
Δεν έχω πάει ακόμα σε γιατρό.
Έγραψα πολλά αλλά ζητώ την κατανόησή σας.
Ευχαριστώ.