Προβλημα η απλα παιχνιδια του μυαλου
Καλημερα σε ολους , ειχα καιρο να γραψω και θα πειτε οσοι με γνωριζεται ωχ παλι αυτος . Βασικα υπαρχει ενα θεμα που με βασανιζει εδω και αρκετες μερες . Μπορει να ακουστει παραλογο μπορει να φανει περιεργο αλλα νιωθω πολυ χαλια το τελευταιο καιρο και γενικα μετα το θανατο του πατερα μου οποτε νιωθω αρρωστος με κυριευει μια φοβια οτι εχω κατι κακο. Προσφατα ειχα ενα θεμα με τον αριστερο αδενα κατω απο το αυτι μου και πριζοταν χωρις αιτια στα καλα του καθουμενου την ωρα που μασουσα και χωρις να με ποναει . Κανω φαρμακευτικη αγωγη σχεδον μια βδομαδα και νιωθω ηδη καλυτερα . Το θεμα ειναι πως εδω και δυο μερες πιαστικα στο πισω μερος της πλατης μου και την ιδια μερα που εγινε αυτο αρχισα να εχω και στομαχικες διαταραχες ,δε ποναω παρα νιωθω φουσκωμενος και συνεχεια μια αναγουλα . Το μυαλο μου σε γενικες γραμμες παντα πηγαινει στο κακο θα μπορουσα να το μεταφερω ως κρυωμα αλλα και παλι δε μπορω να πεισω τον εαυτο μου οτι ειναι αυτο. Στο τελος ξερω πως παλι θα καταληξω να ζητησω ιατρικη βοηθεια για να καθυσηχαστω. Πως μπορω να αποβαλλω τετοιου ειδους εμμονες απο το κεφαλι μου . Θα παρακαλεσω να μη υπαρξει λογοκρισια και ευχαριστω θερμα εκ των προτερων σε οσους απαντησουν