Δε γνωριζω εαν υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να κουβαλανε τυψεις να νιωθουν ασχημα και αυτο σαν αποτελεσμα να μη τους επιτρεπει να κανουν το οτιδηποτε γιατι πολυ απλα το κουβαλαν σαν βαρος στην συνειδηση τους . Προσωπικα νιωθω ασχημα για πραγματα που εχω κανει και νιωθω την αναγκη να ζητησω συγνωμη ονομαστικα σε μελη του φορουμ με τα οποια ηρθα σε δημοσια αντιπαραθεση και ξεκινησα πολεμο . Νιωθω την αναγκη να εκφρασω τη συγνωμη μου γιατι εχθες που εγραψα ενα ποστ ενιωσα ασχημα που μπηκε με αυτο το ονομα . Ενιωσα ασχημα γιατι ολο αυτο το διαστημα παρεμεινα θεατης και γνωριζα πως δεν ειχα το δικαιωμα να κανω το οτιδηποτε γιατι με ετρωγαν οι τυψεις . Δε γνωριζω που θα επρεπε να βαλω το ποστ γιαυτο και διαλεξα το Γενικα . Ζητω συγνωμη λοιπον απο την Θεοφανια , την Remedy , τον Keep_Walking ,την Marian_M , την Broken_Doll ,Ιberis για οποιαδηποτε αψημαχια ειχαμε ,ζητω συγνωμη για τη συμπεριφορα μου απεναντι τους και εαν τους εθηξα σε οποιοδηποτε σημειο ,ζηταω επισης συγνωμη σε οποιο αλλο μελος του φορουμ φερθηκα ασχημα εν αγνοια μου και οποιον ξεχασα να αναφερω . Ο σκοπος του μηνυματος αυτου ειναι μια απλη πραξη μετανοιας . Οπως προανεφερα σε προσωπικο επιπεδο ελπιζω να μην παραξηγηθει αυτη η πραξη μου . Ευχαριστω καλα να περνατε