Γεια σε όλους! Είχα κανει και παλιότερα ενα ποστ... Για να μην τα πολυλογώ ήμασταν μαζί 2 χρόνια... Μέναμε μαζί... Περνούσαμε ωραία... Πραγματικά μου φερόταν άψογα.. Πίστευα οτι με αγαπάει.. Είμαστε όμως απο μακριά... Τώρα αυτός είναι στο στρατο και γενικά ο τόπος διαμονης μας είναι μακρια... Μου είπε λοιπον να χωρίσουμε (είχαν δημιουργηθεί και κάποια προβληματα - ζήλευα υπερβολικά)... Χωρίσαμε και άρχισα να τον παρακαλάω.. Αυτος ήταν ανένδοτος... Μετα απο 3 μηνες παρακάλι σταματησα να επικοινωνω μαζί του.. Και άρχισε αυτος.. Αρχισε να μου λέεο διάφορα.. Οτι με σκεφτεται, ότι με αγαπάει, ότι σκεφτεται οτι θα μπορουσαμε να ειμαστε μαζι... Γενικα μου μιλούσε συχνα.. Με ρωτούσε αν τρεχει κατι με κάποιον άλλον, μου ελεγε οτι είναι δειλος που δεν προσπαθησε για μας.. Και εγω άρχισα να εχω ελπιδες ξανα... Ωσπου του είπα μετα απο πολυ καιρο οτι τον αγαπαω ακομα και αν θέλει να προσπαθησουμε ξανα.. Και μου είπε οτι δεν γινεται να είμαστε μαζι..
Και δεν μπορω άπο τότε έχω τρελαθει.. Αυτός άρχισε να μου μιλάει πάλι και να μου δίνει ελπίδες και τώρα πάλι τα ίδια.. Γιατι παίζει με τα συναίσθηματα μου? Εγω νιώθω χάλια τώρα.. Σκέφτομαι οτι μου μιλάει μόνο και μόνο επειδή είναι μόνος του εκεί και θέλει έναν άνθρωπο να μιλάει.. Αλλα πως μπορεί να παίζει με αυτά που νιώθω εγω?
Σας παρακαλω βοηθείστε με...