Γεια σας. Εχω ξαναγραψει παλιοτερα εδω για κρισεις πανικου και τωρα θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε για καποιο αλλο προβλημα που αντιμετωπιζω.
Πριν 7 μηνες ειχα καποιες ενοχλησεις στο εντερο μου,πηγα σε γιατρο κ μου εκανε υπερηχο οπου διαγνωστηκε πετρα στην χολη και μου ειπε οτι το εντερο που με ενοχλουσε δεν ειχε καμια σχεση με την πετρα στην χολη κ οτι εχω σπαστικη κολιτιδα και ολο το καλοκαιρι το περασα με φοβερο αγχος για το οτι θα εκανα εγχειρηση. Για να μην μακρυγορω η εγχειρηση εγινε περασα για καποιες μερες τους μετεγχειρητικους πονους και καποιοι πονοι εξακολουθουσαν να υπαρχουν (δεν ηταν μετεγχ.πονοι) Πηγα στον γιατρο που με εγχειρησε με εξετασε στο εντερο χαμηλα με δαχτυλικη εξεταση και ειπε πως ειχα πολυποδα. Μετα απο αυτο η σκεψη μου ηταν για καρκινο.Μετα αρχισε το ενα προβλημα μετα απο το αλλο. Πηγα σε διαφορους γιατρους εκανα ορθοσκοπηση κ τελικα δεν υπηρχε τιποτα.και απο εκεινο το διαστημα αρχισε να κανει συσπασεις το εντερο μου τασεις για εμετο,πονοκοιλο,καψιματα στον λαιμο,διαρροια και δυσκοιλιοτητα,πονος μουδιασματα κ κομαρες στα ποδια κ στα χερια,ζαλαδες και στομαχοπονος. Αρχισα να κανω σωρους απο εξετασεις (υπερηχους,ακτινογραφιες,ε� �ετασεις ουρων και κοπρανων και αιματολογικες οι οποιες ηταν φυσιολογικες εκτος απο τα λευκα που ηταν 12000) και οι περισσοτεροι γιατροι μου ελεγαν για σπαστικη κολιτιδα αλλοι για γαστρεντεριτιδα και αλλοι για μικροβιο.
Πλεον δεν εμπιστευομαι κανεναν και φοβαμαι οτι εχω καρκινο γιατι μπηκα σε ενα site οπου εγραφε οτι καποια συμπτωματα μοιαζουν με καρκινο. Τρεχω συνεχεια σε ψυχιατρους μου λενε πως αυτα δεν ειναι συμπτωματα καρκινου αλλα εγω δεν μπορω να πειστω για το αντιθετο. Εχω παθει ηπια καταθλιψη και δεν ξερω πλεον τι να κανω. Μπορει καποιος να με βοηθησει να παρω την καταλληλη αποφαση με το τι τελικα να πιστεψω και τι μπορω να κανω για να τελειωσει αυτο το μαρτυριο?
Συγνωμη αν σας κουρασα. Σας ευχαριστω πολυ