Θα κάνατε ποτέ γνωριμία/σχέση απο site γνωριμιών? Και γιατί
Printable View
Θα κάνατε ποτέ γνωριμία/σχέση απο site γνωριμιών? Και γιατί
μπα.προτιμω την αμεση επαφη.αν δε βλεπεις τον αλλον και δεν τον ακους απ την αρχη δε γινεται.δυσκολα.
τις περισσοτερες σχεσεις μου ετσι τις εκανα. απο γνωριμιες που ξεκινησαν εδω στο διαδικτυο. ανηκουμε σ'αυτη τη γενια βλεπεις, που το φλερτ εκει εξω εχει πεθανει, οποτε δε γινεται διαφορετικα. παλιοτερα βεβαια ηταν καπως καλυτερα τα πραγματα, τωρα πια που γεμισαμε σκουπιδια δυσκολευεσαι να εμπιστευεις, και ακομα περισσοτερο και οι κοπελες. οποτε απαντω ναι, αν και με καθε επιφυλαξη πλεον, κι οταν λεω επιφυλαξη εννοω να ξερω το ατομο, να εχω μιλησει λιγο καιρο μαζι του, ετσι ωστε να ξερω αν υποκρινεται ή οχι.
ναι αν ηταν καταλληλος και ειχαμε καλη επαφη δεν βρισκω το λογο να μην τον γνωρισω απο κοντα και να γινοταν κατι
Συνήθως αυτες που ψαχνουν να βρουν απο σαητ γνωριμιών δεν βλεπονται, ειναι αυτες που λογω εμφανισης δυσκολευονται να βρουν, και να βλεπονται καποιο αλλο σοβαρο προβλημα θα έχουν και δεν βρισκουν, γι αυτο καταλαβα ότι δεν αξιζει τον κοπο, προτιμω face to face στη real life. Οι ωραίες δεν εχουν αναγκη τα σαητ γνωριμιων. Να ενα θεμα που ανοιξα για μια τετοια περιπετεια που ειχα και μετα απ αυτο παρατησα να ασχολουμε με σαητ γνωριμιων.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...νωριμία
νησιωτάκι μου τί κάνεις? Άσχετο! Έχω ξετρελαθεί με τον ναξιώτικο συρτό!!!
Κι ας έρθουμε στο θέμα των γνωριμιών. Εγώ θάλεγα θα τολμούσα κι ειδικά
αν είχε ο συγκεκριμένος διπλο-τριπλοπρόφιλο. Θάναι σαν νάχω σχέση με δυό-τρεις μαζί.
Τί πιό ενδιαφέρον από σχέση μ' έναν μόνο!
συμφωνω ιωαννη απολυτα.
και μενα μου τυχε αυτο
Ως προς την εμπιστοσύνη, πώς θα νοιώθατε? Θα νοιώθατε πως είναι κοπέλες-άντρες που είναι οτι αρπάξει ο κώλος τους ή όχι απαραίτητα?
γιατι να ειναι οτι αρπαξειι ο κωλος τους? αυτα τα βλεπεις και στα face to face ραντεβου... η μηπως δεν σας εχει τυχει?
οχι απαραιτητα.μπορει ο αλλος να χει σκοπο να αρπαξει, μπορει αλλος να χει σκοπο να παντρευτει
Ναι. Ο,τι γίνεται εδώ μέσα, γίνεται κι έξω.
Ioannis διάβασα την εμπειρια σου, με εμένα διαφέρει γτι η κοπέλα ειναι μια κούκλα, τώρα δεν ξέρω τι δουλειά έχει σε τέτοιο site ( ίσως έχει 6 παιδιά και 3 ξώγαμα? :p ) αλλα με εμδιαφέρει πολύ να την γνωρίσω. Η περίπτωση σου μου έχει τύχει, είναι λάθος να αρχίζεις συζήτηση με κάποιον με σκοπό την γνωριμία αν δεν έχεις δεί φωτό πρώτα, το χω πάθει κ ειναι μεγάλο ξενέρωμα να παλεύεις να κάνεις τον άλλον να σε συμπαθήσει ,να σε αποδεχτεί ή να βγεί ακόμη κ μαζί σου κ στο τέλος να δείς μια κοπέλα που ούτε στον σκύλο σου θα την έδινες