ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
Καλησπερα σε ολους σας!Πιστευω οτι ειναι το πλεον καταλληλο φορουμ να επευθυνθω.Θας σας εξομολογηθω την ιστορια μου.Πριν ενα χρονο συναντησα μια κοπελα την οποια ειχα να δω απο πολλα χρονια απο το σχολειο!Με τα πολλα τα βρηκαμε.30 εγω,30 και αυτη!Απιστευτη χημεια,πιστευα οτι βρηκα τον ανθρωπο της ζωης μου,αμοιβαια τα αισθηματα,κατι μοναδικο μεταξυ μας,κατι σαν τυλεπαθεια να λεμε και να σκεφτομαστε τα ιδια πραγματα..γεννηθηκε ενα μεγαλος ερωτας!!!!!Μετα απο 2 μηνες αρχισαν τα προβληματα...τσατιζοταζν με το μονο μονο..εγω φωναζα γιατι μου φαινοταν παραλογα ολα αυτα...τσακωμοι,τσακωμοι!!!!Σ ε αυτο το σημειαο θα σας πω το ιστορικο της κοπελας,ΕΧΑΣΕ ΣΤΑ 19 ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ,η μητερα τησ μεσα σε 2 χρονια βρηκε καποιον αλλο ενα 'ανεπιθυμυτο πατριο'τον οποιο συνεχεια μου τον κατηγορουσε,μη πω με τι κουβεντες...ειχε πολλα ψυχοσωματικα η κοπελα,ιλιγγους,κρισεις πανικου,πονοκεφαλους..Την ειχαν καλομαθει πολυ για ναμμη τη στεναχωρουν με το θανατο του πατερα της κτλ..Και επανερχομαι στη σχεση μας.Πολυ παθος λοιπον και τσακωμοι..με το μονο μονο,αν σε κατι δε συμφωνουσα 'η εδεν έκανα κατι που της αρεσε (μικροπραγματα)μου κρατυσε μουτρα,με εδιωχνε σθνεχεια απο το σπιτι,με χωριζε(μεσα σε ενα χρονο με χωρισε 40 φορες περιπου),μου μιλουσε ασχημα,δε διδραματιζοταν κατι τοσο σοβαρο,για μικροπραγματα!!!Παντα μου ελεγε ποσο μοναδικοι ειμαστε και οτι ακνεις δεν ειναι σαν εμας και την επομενη με χωριζε για ανουσιους λογουσ και ξανα παλι μαζι επειδη ετρεχα απο πισω της..τσακωμοι για το τιποτα,κρισεις πανικου....και κολλημενη με τη μαμα της...Της εξηγουσα πω επειδη ολοι της λενε 'ναι' συνεχεια και παντα τρεχουν γι'αυτηνσυνεχεια δε σημαινει οτι και ο συντροφος τησ πρεπει να τα κανει ολα αυτα!!Με τα πολλα τη βοηθησα να κανει μια τεραστια μετακομιση του μαγαζιου της,τουθ σπιτιου της και μειναμε μαζι..εδω μου ελεγε σε αυτο το σπιτι θα κανουμε οικογενεια,αλλα παλι τα ιδια,μου ζητουσε με το μονο μονο να εγκαταλειψω το σπιτι,με χωριζε και οταν τη ρωτουσα γιατι μου λεει οτι θελει να κανουμε οικογενεια και την επομενη ημερα με χωριζει μου ελεγε 'ετσι ενιωθα ετσι ειπα'..Φοβερη κυκλοθυμια και εναλλαγη διαθεσης!!!Να τη χαιδευω και να της εξηγω οτι δεν εγινε κατι τοσο σοβαρο σε καθε μας διαφωνια και να με βριζει και να με διωχνει απο το σπιτι εκεινη..Με τα πολλα χωρισαμε...για ενα μηνα!!!Μου ελειπε πολυ γιατι την αγαπουσα και ηθελα πραγματικα να τη βοηθησω να τα ξεπερασει ολα αυτα.Με πηρε μετα απο ενα μηνα τηλ βρεθηκαμε και μου ζητησε να τα ξαναβρουμε!Μου ζητησε συγνωμη οτι ηταν πισεμενη κτλ,(ειχα γνωρισει ολητης την οικογενεια!)και αν θελω να ειμαστε ξανα μαζι εμ μια νεα αρχη!Δεχτηκα,ολα καλα και μετ απο λιγο καιρο παλι να με ξεφτιλιζει και να εμ διωχνει απο το σπιτι και μετα να με παιρνει αν ξαναγυριζω...Μου ζητησε να μεινω μαζι της αλλα της ειπα οτι δε μπορω γιατι φοβαμαι παλι τη κυκλοθυμια της και δ εμποω να μαζευω ποραγματα συνεχεια και αν πισωγυριζω,δε με μεγαλωσαν οι γονεις μου για να με πεταει εξω καμια...!αποφασιεσ να παει να μεινι αλλου,ξανα μετακομιση(μεσα σε 8 χρονια ειχε αλλαξει 10 σπιτια)Μ ε χωρισε ενα μηνα τωρα ξανα.....οριστικα..!Τι προβλημα εχει η κοπελα,ΤΗς ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!Με το καλυτερο τροπο...Εμθα οτι τον πρωην τον ειχε σηκω σηκω κατσε κατσε 5 χρονια...Τι εχει αυτη η κοπελα????