εχω σχιζοφρενεια?ειμαι 22 ετον.
γεια και απο μενα.το προβλημα μου εχει να κανει με το εξις.
πριν δυο χρονια ειμουν στο σχολειο και εβλεπα καποια παιδια που μιλουσαν και νομιζα οτι ηθελαν να μου κανουν κακο,οταν εφυγα απο το σχολειο νομιζα οτι με εψαχναν,το ειχα παθει μια φορα μονο,και απο τοτε δεν μπορω να κοιταξω καποιον στα ματια οταν περπαταω ειχα και εχω εμμονες με τον θεο,ασ πουμε παω τουαλετα και λεω τωρα κατουραω τον θεο,εχω και προβλημα επικινονιακο με τους ανθρωπους,παραισθησεις δεν εχω ψευδαισθησεις δν εχω.τι εχω τελικα?
εχω σχιζοφρενεια?ειμαι 22 ετον.
Γεια σου dominic , Νομίζω ότι η περιγραφή σου ταιριάζει περισσότερο σε μια κατάσταση που κάποιος νιώθει έντονα και αδικαιολόγητα απειλούμενος.
Η σχιζοφρένεια είναι πολλή σοβαρή ασθένεια ''απόσχιση από την πραγματικότητα''Δεν φαίνεται στην περιγραφή σου να σχετίζεται κάτι με αυτό.
Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τον θεό , και αν υπήρξαν συμπεριφορές από δικούς σου ίσος ανθρώπους ( καταπίεση , φόβος ,τιμωρία ) που συσχετίστηκαν με το θείο , και βγάζεις τόσο θυμό απέναντι του !
Την απάντηση για το τι έχεις , θα σου την δόση ένας καλός ψυχαναλυτής , μετά από αρκετή δουλειά και από της δυο πλευρές !!