Καλησπερα..Ειμαι καινουρια εδω και γραφω για πρωτη φορα.. θα ηθελα να με βοηθησετε αν μπορειτε.. εχω σχεση με καποιον εδω κ εναμιση χρονο.. απο τν αρχη παρατηρισα καποια περιεργα πραγματα .. θα σας αναφερω καποια απο αυτα..
1) κανει πολλεσ φορες τα ιδια πραγματα δλδ..οταν κλεινει την πορτα του αυτοκινητου την ελενχει τουλαχιστων 5-6 φορες , οταν παει να κατσει στο καθισμα του οδηγου η σε μια καρεκλα πρωτα κοιταει καλα καλα αν ειναι καθαρο κ αν ακομα κ αν ειναι καθαρο το καθαριζει πολλες φορες και εκει π παει να κατσει παλι σηκωνεται ξανακοιταει το καθισμα κ κανει παλι κινηση να το καθαρισει
2)εκει που συζηταει κατι μαζι μου η με καποιον αλλον ξαφνικα λεει "περιμενε" κ καθεται κ κοιταει στο αποιρο χωρις να μιλαει.. κ αν του μιλησεις αμεσως απανταει νευρικα " δεν βλεπεις οτι σκεφτομαι τωρα?" αν παλι δεν τον διακοψεις μπορει να ειναι ετσι μεχρι κ 5 λεπτα
3)οταν φτιαχνει κατι,μια μπριζα ή κατι στο αυτοκινητο του γινεται εμμονη ιδεα κ με ρωταει.. " το εφτιαξα καλα?" μπορει να με ρωτησει μεχρι κ 20 φορες...
4) τον τελευταιο καιρο εχει γινει νευρικος και παρεξιγει τους παντες κ τα παντα... τσακωνεται με την σερβιτορα επειδη ο καφες δεν εχει αρκετη ζαχαρη ή με τον φουρναρι γιατι του εβαλε το ψωμι σε τσαντα αντι να το τυλιξει σε κολλα χαρτι ή με τους συναδελφους του οταν πανε να παρουν καφε κ τον ρωτανε αν θελει κατι να του φερουν....
αυτα ειναι λιγα παραδειγματα για να σας δωσω μια εικονα..εχω αρχισει να κουραζομαι πολυ απο αυτην την συμπεριφορα.. Να αναφερομαι πωσ καποτε προσπαθησα να τον πεισω να παμε σε ψυχολογο επειδη ειναι νευρικος κ αντεδρασε πολυ ασχημα... Απο οσο μου εχει πει ο ιδιος πριν 4 χρονια επι 3 μηνες επινε παρα πολυ κ μετα το εκοψε.. κ οταν ηταν 20(πριν 7 χρονια δλδ) χρονων ειχε καπνισει 2 φορες ουσιες ... τωρα ειναι μονο καπνιστης... δεν ξερω αν εχουν καποια σχεση αυτα με την συμπεριφορα του...
Ειναι ολο αυτο ΙΔΨ? υπαρχει τροπος να τον βοηθησω? ευχαριστω...