Καλησπερα.ονομαζομαι θοδωρηs.ειμαι 31 χρονων.ειμαι καινουργιοs στο forum και ευχομαι σε ολουσ υγεια.το προβλημα μου ξεκινησε στισ 16 δεκεβριου.επεσα στο κρεββατι για υπνο και μετα απο πεντε λεπτα με επιασε μια ταχυκαρδια η οποια συνοδευοτανε με πονο στο στομαχι,στο στηθοs ,στην πλατη και μουδιασμα στο χερι.το χειροτερο ηταν ο πνιγμοs που ενιωθα.με παιρνει ο πατερασ μου και πηγαινουμε νοσοκομειο.εκει μου κανουν καρδιολογικεs εξετασειs και μου λενε οτι δεν εχω τιποτα.και με στελνουν στον παθολογο.και εκεινιs μου λεει τα ιδια.ηρεμω και επιστρεφω στο σπιτι.μετα απο 20 ημερεs με πιανει στη δουλεια το ιθδιο πραγμσα.με περνει εναs συναδελφοs και με πηγαινει στο νοσοκομειο.τα ιδια παλι.δεν εχω τιποτα.εμενα κατι με ετρωγε ομωs οτι εχω κατι.παω και κανω εξετασεισ γενικεσ αιματοs για ολα,σιδηρο,θειρωιδη,ζαχαρω, χολιστερινη και λοιπα.και παο και κανω τριπλεξ και τεστ κοποσεωs.ολα ητανε μια χαρα.μονο στο τεστ κοποσεωs o γιατροs με κατεβασε στα 4 λεπτα .μου εξηγησε οτι ξεκινησα να κανω διαδρομο και ημουν τοσο αγχωμενοs που ξεκινησα με 115 χτυπουs και επιασα το maximum των δυνατοτητων μου 190 χτυπουs.και μου λεει οτι δεν χρειαζεται να κανειs αλλο.αν ηταν να παθειs κατι θα το παθενεs.και στο τελοs μου λεει γιατι δεν παs σε εναν γαστρεντερολογο?θα παω και εκει του λεω.λοιπον για να μην τα πολυλογω και συγνωμη αν σαs κουρασα,πηγα στον γαστρε και μου βρισκει παλινδρωμιση ηπιαs μορφηs.και μου δινει να παρω to bensol.τελοσπαντων με το στομαχι μου μεχρι στιγμηs ολα καλα ,βοηθησε και η διατροφη που εκανα.το κακο ειναι οτι τον τελευταιο μηνα με εχει πιασει μια συνεχωμενη ταχυκαρδια ολη μερα που κυμαινετε απο 90 εωs 120 χτυπουσ.το τονιζω ολη μερα.και οπωs καταλαβαινετε ξαναπαω καρδιολογο και ξανακανω εξετασειs και παλι δεν ειχα κατι.μου λεει ο γιατροs μου να ξεκινησω ποδηλατο η γυμναστικη για να ηρεμησω.και εχω αρχισει αλλα παλι δεν βλεπω διαφορα.και με εχει πιασει μια φοβια με την καρδια μου οτι θα σταματησει και αυτο με αγχωνει πιο πολυ.και ολα αυτα γιατι ακουω και διαβαζω διαφορα οπωs αν συνεχισει ετσι η καρδια μου να πηγαινει με αυτουσ τουs ρυθμουs θα παθει προβλημα και μπορει να παθω ανακοπη.λογικο το βρισκω γιατι η καρδεια του ανθρωπου εχει μαθει να δουλευει αλλιωs.οπωσ θα γνωριζετε η συνεχομενη ταχυκαρδια σου δημιουργει και αλλου προβλημα γιατι δεν μπορειs να ηρεμησειs.δουλεια σχεσειs ,φιλια και λοιπα.λοιπον επειδη ειμαι σε δυσκολη κατασταση τη θα με συμβουλευατε?