Γεια σας.Γινομαι 25 ετων σε 3 μηνες,ανεργος(στρατο εχω παει) και χωρις φιλους.Βασικα με τους φιλους που ειχα ποτε δεν ειμασταν ποτε δεμενοι σαν παρεα.Ουτε στα γενεθλια ο ενας του αλλου δεν πηγαινε.Βγαιναμε μια φορα στις 15-20-25 μερες ολοι μαζι και αν.Με εναν απο αυτους ημασταν πιο δεμενοι και βγαιναμε αρκετα συχνα.Στη παρεα ηταν και ενας συμφοιτητης του και ο ξαδερφος του.
[Αυτο που θα πω ειναι παρενθεση για ψυχολογιες ανθρωπων,με τον συμφοιτητη του που νοικιαζε και σπουδαζε αθηνα (γεννηθηκε και εμενε/μενει στη σκιαθο) τσακωθηκαμε και δεν ξαναμιλησαμε απο τοτε επειδη του ειπα οτι ειπα στο φιλο μου οτι του τον εχει μονο για τη σχολη(ο φιλος μου τον ειχε γραμμενο τον τελευταιο καιρο οπως και εμενα κατα καιρους ).Λιγο καιρο νωριτερα ειπα στον συμφοιτητη του οτι ειπα στον φιλο μου οτι τον θαβαμε και νευριασε].
Ολα αυτα καλοκαιρι του 2007.Αρχες οκτωβρη 2007 σταματαω τη σχολη παω στρατο φλεβαρη του 2008 μιας και πηγαινα χαλια στη σχολη αλλα με σκοπο οτι θα γινω ηθοποιος.Απο τον οκτωβρη του 2007 οι συναντησεις με τον φιλο μου αραιωνουν.Ο λογος βρηκε το οτι βρηκε γκομενα.(Ο ξαδερφος του ειχε περασει επαρχια και γενικοτερα με τους αλλους απο την παρεα δεν ειχε επαφες).Βρισκομασταν ας πουμε 1 φορα καθε 10 μερες καθε 15 και με τακτα διαστηματα που χανομασταν π.χ 2-3 μηνες ισως και παραπανω.Υπηρετησα ως εφεδρος αξιωματικος(ωραριο 7.30-15.00 )γυρισα αθηνα με μεταθεση τον νοεμβριο του 2009 (τον χρονο μου τον περνουσα μεσα στο youtube,σε καποια ταινια κλπ και ετσι δεν φαινοταν η μοναξια μου.Εκανα 17 μηνες θητεια ως εφεδρος αξιωματικος.Μετα οκτωβρη του 2009 γραφηκα σε ιεκ τελειωσα το καλοκαιρι του 2010.Απο τοτε περνουσα παραπανω ωρες μεσα μιας και δεν εχει το πρωι καποια ασχολια αλλα εβγαινα τις τεταρτες και τις παρασκευες βραδια στις βολτες με τα ποδηλατα που γινονται στην αθηνα www.podilates.gr .Απο τα μεσα του 2010 περιπου με τον φιλο μου εχουμε χαθει εντελως.Μονο φιλο στο facebook τον εχω.Οι υπολοιποι απο την παρεα που εχω να τους δω 3 χρονια περιπου εχουν αλλες παρεες
.Εδω και 6 μηνες περιπου εχω σταματησει και τις βολτες ποδηλατων και καθομαι σπιτι.
Νευριαζω οταν μου λενε οι γονεις μου εχεις προβλημα κλπ.Πηγα σε ψυχιατρο 2 φορες αφου οι γονεις μου πηγαν πρωτα μονοι τους.80 ευρω τη φορα συνολο 240 ευρω.
Μου ελεγε TIΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ να βγαινω στην πανορμου σε καφετεριες/μπαρ που εχει μοναχικους ανθρωπους να βρω να μιλαω καποιον,να βρω στο internet φιλους και γκομενα και τετοια και μου εδωσε αντικαταθλιπτικα seroxat μισο την ημερα να με τονωσει.
Την 2η φορα λεγαμε τα ιδια με την πρωτη.Συμπερασμα εβγαλε με την ερωτηση οτι αν μια μερα εβγαινες εξω τι θα εκανες;Kαι απαντησα τιποτα θα εβγαινα απλα εξω
Με αλλα λογια επιβεβαιωθηκε http://gr.cchr.org/videos/making-a-k...mongering.html αυτο το ντοκιμαντερ
Η βλακεια ειναι οτι ο πατερας μου τον κοροιδεψε οταν μου εκλεισε και 3ο ραντεβου και δεν πηγα(το ηξεραν οι γονεις μου) και οταν τον ρωτησε στο τηλεφωνο οτι αν περνω τα φαρμακα και ειπε ναι.Ενδιαμεσα αναμεσα στην 1η και στη 2η φορα κλεισαν ραντεβου και στο ικα στον ιδιο(απο κει μαθανε γι αυτον).Το ραντεβου στο ικα ηταν 10 μερες μετα την 2η φορα στο ιατρειο του και πηγε ο πατερας μου και του δωσε και αλλη συνταγη.Τα αντικαταθλιπτικα μου τα εγραψε την 2η φορα
Προς το τελος καλοκαιριου θα φυγω για αυστραλια τα χαρτια τα εχω παρει(μεχρι τοτε τελειωνω τα μαθηματα για κατι πιστοποιησεις υπολογιστων και υπολογιζω μεχρι τοτε),εχω σιχαθει τη ζωη μου και παρακαλαω να περασουν οι μερες.