...λοιπον,η πρωτη μου φορα ηταν τραγικη και απαισια και μαντεψε...ηταν με τον τωρα αντρα μου,απλα τυχαινε εκεινη την εποχη να την βλεπει πολυ αντρας κι εγω πιτσιρικα 17 στα 18 το εκανα οχι γιατι ημουν ετοιμη αλλα για να μην τον ξαναχασω..μου εκανε την ζωη πατινι κ μου φερθηκε οπως σε μια που την ειχε για κατι ξεπετες..και τελικα??τον παντρευτηκα
ενταξυ καμια σχεση στην πορεια,σαν να ητανε καποιος αλλος
σου ειπα τα παραπανω για να σου περασω οτι ολα ειναι τυχερα,δηλαδη εμενα που μου φερθηκε ετσι τοτε μετα με καψουρευτηκε και παντρευτηκαμε κι ολας
μπορει να επεφτα σε καποιον τρυφερο και μετα απο λιγο να χωριζαμε
αλλοι ειναι 15 χρονια μαζι και μολις παντρευονται σε δυο μηνες ζητανε δυαζυγιο και αλλοι γνωριζονται μονο δυο μηνες,παντρευονται και μενουν μαζι για μια ζωη
δεν ξερεις αν θα κολλησετε οταν προχωρησετε την σχεση σας,αυτα ειναι τυχερα δεν τα ξερει κανεις..ενταξυ οσο για την αποσταση στο 2012 ειμαστε υπαρχουν και μεσα μεταφορας και δεν θα πληττει και κανενας απο τους δυο..αν δεν βλεπεστε ολη την ωρα
τωρα το ερωτημα ειναι:εσυ νιωθεις ετοιμη να κανεις ερωτα μαζι του?
αν εσυ νιωθεις ετοιμη προχωρα
σε καμια περιπτωση μην το κανεις επειδη το εκαναν οι φιλες σου,αλλα γιατι θελεις εσυ
παρενθεση(το αγχος σκοτωνει την μαγεια)μην ντρεπεσαι,εκεινη την στιγμη μην σκεφτεσαι τετοια θεματα)
τωρα γι αυτο που ειπες οτι εχει οποια θελει και ασχολειται με εσενα υπαρχουν 2 εκδοχες
1 να εχει κολλησει πραγματικα μαζι σου
2 να εχει κολλησει επειδη εισαι δυσκολη μεχρι να σε ριξει
και στις 2 περιπτωσεις ειναι στο χερι σου πως θα ''το παιξεις''
και αν σε αφησει ομως δεν χαθηκε ο κοσμος!σου ειπα αυτα ειναι τυχερα..
προχωρας παρακατω..γιατι με αυτην την λογικη δεν θα ζησεις τιποτα απο φοβο και μονο
κι επειδη ειναι νωρις θα σου πω καποια μυστικα για να εχεις πιθανοτητες να κρατησει
κατ αρχην μπορεις να συμετεχεις με χαδια κτλ το οτι εισαι απειρη δεν σημαινει οτι δεν ξερεις να χαιδεψεις εναν ανθρωπο
να εισαι τρυφερη αλλα οχι υπερβολικα συναισθηματικη γιατι ειναι νωρις και αν αισθανθει οτι γατζωνεσαι απο πανω του,ισως να νιωσει ευθυνη(εισαι και παρθενα)και να το βαλει στα ποδια
αν θα γινει το μοιραιο,βλεπεις και πραττεις δεν αρχιζεις να τον πλακωνεις σε μυν και τηλ. την επομενη ημερα,αλλα φυσικα συμμετεχεις και ανταποκρινεσαι αναλογος με τις κινησεις του,μην τον εχεις και γραμμενο
γενικα οταν περνας καλα μπορεις να το εκφραζεις με επιφυλακτικοτητα αλλα σε κανεναν αντρα μην δειξεις οτι εξαρτιεσαι απο εκεινον,αν θελεις να ειναι δικος σου
ουφ!αυτα απο εμενα, ελπιζω να βοηθησα λιγακι,ρωτησε μας οτιδηποτε αλλο σε απασχολει
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:δεν υπαρχουν ηλιθιες σκεψεις,μονο ηλιθιες απαντησεις