Να σας πώ κι εγώ τον πόνο μου???
Λοιπόν,ακούστε.Έχω 2 μωράκια,το μεγάλο 3,5 χρ και το μικρό 2,5.Εγώ είμαι 35 τώρα.Έχω μετακομίσει σε 2 χρόνια 3 φορές λόγω οικονομικών καταστάσεων( όπως το λέω).Δουλειά δε μπορώ να βρώ γιατί δεν έχω κάποιον να κρατάει τα μωρά και στον παιδικό δεν τα παίρνουνε επειδή δεν δουλεύω.Σήμερα ανακοίνωσαν στον άντρα μου μείωση του μισθού του απο 1200 στα 700 eur.Το ενοίκιο που δίνουμε είναι 500.(Σα να μας τον έπιασαν λιγάκι τώρα που το ξανασκέφτομαι,αλλα είναι σχεδόν νεόδμητο.Σε άριστη κατάσταση).Μέχρι τώρα,επειδή δικαιούται ο σύζυγος και κάποια τρόφιμα απο τη δουλειά του,μιά χαρά τα βγάζαμε πέρα.Λιγάκι στριμωχτά,αλλα οκ,έβγαινε.Τώρα όμως με 700 μισθό,500 ενοίκιο,2 μωράκια και να δουλεύει ο ένας,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!Συνεπώς πρέπει να βρούμε ένα σπίτι το πολύ με 200 άντε 250 ευρώ,και να βολέψω μέσα 4μελή οικογένεια με 2 μωράκια.Αλλα βρε παιδιά,πέστε με υπερβολική,τρελλή,βλέπω τα σπίτια των 200 ευρώ και λέω....πού θα βάλω θεε μου τα παιδάκια μου η γυναίκα???Άντε και να πάω σε 2άρι με ένα υπνοδωμάτιο,και ακυρώνω το σαλόνι.Πού θα βάλω ρούχα και προίκα για 4μηλή οικογένεια?1 αυτό.Και 2ον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όμως,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ!!!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!Πόσο μάλλον αυτά τα 2 μικρούλια,για τα οποία πιστεύω πως είναι απίστευτη η ταλαιπωρία που περνάνε αλλάζοντας απο το ένα σπίτι στο άλλο...Το σπίτι που μένουμε τώρα,δεν είναι τεράστιο,70τμ.Αλλα έχουνε το δωμάτιό τους τα παιδιά,κι έχουμε τόσο πολύ βολευτεί που μοιάζει εφιάλτης το οτι πρέπει να αφήσουμε τη φωλίτσα μας.....Και άντε και μιλάω με τον ιδιοκτήτη....Μα πόσο να μου το ρίξει πιά,στο μισό???Δε νομίζω οτι θα δεχτεί...ντρέπομαι και να το πώ....Απλά με έχει κουράσει αυτό το πράγμα και ανησυχώ πως είναι κακό για τα μικρά να αλλάξουν ΠΑΛΙ περιβάλλον...τους δημιουργούνται ανασφάλειες έτσι.....Αυτό με ανχώνει περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο....Σημειώστε δε,οτι όταν φέραμε στον κόσμο αυτά τα αθώα πλασματάκια,είχαμε δική μας επιχείρηση.......Δεν έγινε στο κουτουρού,άντε να κάνω 2 παιδάκια να τα τραβάω πέρα δώθε......ΑΥΤΑ!!Πείτε μιά κουβέντα αδέρφια,κοντεύω να σκάσω!!Πείτε μου οτι τα μουχλιασμένα μπάνια του 60 και οι αραχνιασμένες κουζίνες παυλα ετοιμοροπες ντουλάπες είναι στη μόδα μπάς και το πιστέψω,γιατί θα πάθω κάτι!!!Δεν το βρίσκω και καλά υποτιμητικό,αλλα οκ,αν ήμουν μόνη μου θα το άντεχα,άλλωστε κι εγώ κάπως έτσι μεγάλωσα...απλά δεν θέλω το ίδιο για τα παιδάκια μου....Τελικά όμως μάλλον δεν έχω άλλη επιλογή....