γεια σας..ειμαι 25 χρονων και ειμαι 3 χρονια παντρεμενη με ενα παιδακι 2μισι χρονων..η σχεση μου με το συζηγο δε παει καθολου καλα..περα απο το τοτι δεν εουμε καθολου ποιοτητα ζωης πλεον διοτι ερχεται αυτος απο τη δουλεια και φευγω εγω υπαρχει και μεγαλη ασυμφωνια χρακτηρων και εντονοι καυγαδες οσον αφορα την ανατροφη του παιδιου...!!επισης ο συζηγος ειναι πολυ νευρικος και φερεται και πολυ νευρικα και στο παιδι!!καθε μερα τσακωνομαστε και μαλιστα εγω τωρα τελευταια αντιμετωπιζω καποια προβληματα υγειας για τα οποια δε δειχνει να ενδιαφερεται και μαλιστα μου τη λεει καθιστωντας με ανικανη η πως παιζω θεατρο για να απαλασσομαι απο ευθυνες!!να σημειωσω πως εχει πατωσει και η σεξουαλικη μας ζωη οσο δε παει αλλο!!
εχω σκεφτει να παω στο πατρικο μου στη λαρισα αλλα δε με αφηνει και με απειλει πως αν παω να μη ξαναγυρισω στη θεσσαλονικη!!να σημειωσω επισης πως απο το πρωι μεχρι το βραδυ βριζει τους γονεις μου και μιζεριαζει γενικοτερα!!πραγματικα δεναντεχω αλλο τετοια καταπιεση και μιζερια και σκεφτομαι να χωρισω!!εσεις τι μου προτεινετε??