Originally Posted by
xrusaki
παιδια κατ'αρχην να ζητησω συγνωμη πρωτη εγω που συνεχισα να κανω αναρτησεις στο θεμα του..ανεμος
πραγματικα θεωρουσα οτι ειναι καπως ψυχαγωγικο...το να ασχολεισαι ακομη και με την μαγειρικη γιατι αποτελει κι αυτο μια δραστηριοτητα
ετσι το βρηκα ενδιαφερον..εγω απο μερος μου εδω μεσα εως τωρα ενιωσα οτι βρισκομαι σε μια ομαδα ψυχολογικης υποστηριξης και αυτες οι ομαδες εχουν δραστηριοτητες οπως μαγειρεμα κτλ εκτος απο το να εξεφραζουν τον πονο τους..
καποιες φορες εκανα και χαβαλε σε θεματα μαγειρικης μου αρεσει να αναιβαζω την ψυχολογια του αλλου,αλλα απο εμενα εχετε τον λογο μου-εφοσον βρισκετε ανουσια αυτα τα θεματα- δεν υπαρχει περιπτωση να συνεχιστουν αναρτησεις
ναι,μου αρεσει η παρεα ακομα και οι κοντρες με καποια ατομα κατι εχουν να δωσουν,σε κανουν να σκεφτεσαι και την αλλη αποψη,αν μητι αλλο δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι σε ολα
θελω ομως να πω καπου εδω οτι προσωπικα εγω και λεω εγω γιατι εγω εκανα εως τωρα καθημερινες αναρτησεις με συνταγες,δεν μπαινω εδω μονο για να περασω την ωρα μου,αλλα νομισω οτι εχω συμμετειχει ενεργα προσπαθοντας να βοηθησω οποια μελη μπορω,οπως και οσο μπορω και καντε ενα ελεγχο για να δειτε σε ποια θεματα εχω απαντησει και κατα ποσο εχω ασχοληθει με πολλα ατομα..
ειμαι εδω γιατι μου αρεσει να βοηθαω ανθρωπους,απλα μεσα απο αυτο ολοκληρονομαι και νιωθω καλυτερη
και αν αυτο δεν αρκει δινω τους κωδικους μου στον νικος για να δει ποσα μυνηματα λαμβανω καθημερινα απο ανθρωπους που προσπαθω να βοηθησω με πμ καθως ορισμενοι δεν νιωθουν τοσο ανετα να πουν για τα παντα δημοσια
με σεβασμο και παλι συγνωμη αν ξεφυγα καπου προσωπικα