Famous Last Words (So long and goodbye)
Γεια σας παιδακια τι κανετε? Ολα goodies? Eμενα κ goodies κ macdonalds κ o,τι αλλο μου κατεβει!
Λοιπον οπως πολυ σωστα μαντεψατε (not) ανοιξα αυτο το θεμα το οποιο ειναι κ το τελευταιο μου εδω για να πω καποια πραγματα που ηθελα να αναφερω. Μετα απο ενα χρονο εδω μεσα θελω να πω οτι εχω αντλησει πολλα πραγματα, θετικα κ αρνητικα, το καθενα με την ιδιεταιροτητα κ την ιδιοσυστασια του, εχω αντλησει απειρη στηριξη απο ατομα αγνωστα σε μενα που στην τελικη δεν μου χρωστουσαν τιποτε κ μπηκαν στον κοπο να μου απαντησουν ξοδευοντας χρονο κ κοπο.. τις ωρες που ημουν βυθισμενη στις σκεψεις, αρτι χαρακωμενη, αρτι εν βουλιμικω, κλεισμενη στο δωματιο, με αντιπαλο τον εαυτο μου κ εχοντας να αντιμετωπισω αδηφαγους δαιμονες.. θελω λοιπον να πω οτι λειτουργησε για μενα σαν ενα ειδος "ψυχοθεραπειας" καθως ειχα την ευκαιρια κ τη δυνατοτητα να εκθεσω τις αποψεις κ τους προβληματισμους μου, να ανταλλαξω αποψεις, να λάβω κ να δωσω στηριξη κ βοηθεια οπου μπορουσα, να βρω ενα στηριγμα, να συνδιαλεχτω, ακομα κ να διαξιφιστω κ να αντιπαρατεθω. μεσα λοιπον απο την ζυμωση ολων αυτων των στοιχειων κ συστατικων αποκομισα παρα πολλα, ηταν για μενα ενα ειδος "πλασιματος της ψυχης" κατα καποιον τροπο. Θελω λοιπον να πω ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δημιουργους, διαχειριστες, κ τα μελη αυτου του χωρου, που με ανιδιοτελεια κ καλη τις περισσοτερες φορες προαιρεση συναποτελουν αυτο το μωσαικο. Μακαρι να εχω καταφερει να προσφερω εστω κ το 1/2 της στηριξης που ελαβα. Μετα απο ολα αυτα η αποχωρηση μου μου μοιαζει σαν την ολοκληρωση μιας ψυχοθεραπευτικης διαδικασιας η την ολοκληρωση μιας φαρμακοθεραπευτικης διαδικασιας (αμην κ ποτε).
Ελπιζω να συνεχιστει η καλη δουλεια που γινεται εδω κ ολα να πηγαινουν προς το καλυτερο δυνατον.
Μετα απο αυτο το διαστημα, ουσα πλεον καλα κ ηρεμη με τον εαυτο μου κ σχεδον ευτυχισμενη, χωρις να κραταω κακια σε κανεναν ουτε να νιωθω οργη η μενος προς καποιον η κατι, πλεον ηρεμη, συνειδητοποιημενη κ με μια ρουτινα ζωης κ καθημερινοτητας που επιτελουν με γεμιζει κ με κανει να νιωθω πληρης κ χαρουμενη, ετοιμη να κατακτησω τη ζωη κ να παλεψω για αυτα που ονειρευομαι , νομιζω πως ειναι η πλεον καταλληλη στιγμη να πω so long and goodbye! :)
Θα θελα ιδιαιτερως να ευχαριστησω καποια ατομα, κ εξαλλου με καποιους δεν θα χαθουμε, ΚΕΝΟ, Gypsy Gello, ioannis2, Instant, Broken_Doll, amelie, Pavlos, keep_walking, Petran, kyknos25, Κυκνος, pad, εσωτερικη_σηψη sorry αν ξεχασα κανεναν μιας κ ειναι κι αλλοι που μου διαφευγουν αυτη τη στιγμη.
Ευχομαι να ειναι ολα τα παιδια καλα κ να πετυχαινουμε ολοι ο,τι ονειρευομαστε κ θετουμε ως στοχο κ σχετικα με τα προβληματα μας ολα να βαινουν προς το καλυτερο με λίγοτερες υποτροπες κ λιγοτερα χαπια!
Σας αφηνω με ενα τραγουδι αντιπροσωπευτικο κ ειπαμε, να στε καλα κ τα λεμε!
Καλη συνεχεια! Βye!
Ειρηνη