ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
Δεν μπορω να αισθανθω τιποτα. Αγαπη , μισος , ερωτα , συμπαθεια , οργη , λυπη η χαρα. Δεν βαριεμαι , δεν μελαγχολω , τιποτα δεν με ενοχλει. Η τραγικη οικονομικη μου κατασταση , τα λαθη μου και γενικοτερα το δυσοιωνο μελλον δεν ειναι ικανα για να με αγχωσουν . Δεν μπορω επισης να βρω ευχαριστηση σε ο,τι και αν κανω , ειτε προκειται για καποιο παλια αγαπημενη ασχολια ειτε για σεξ.
Ημουν παντα ενα συναισθηματικο και το περισσοτερο καιρο μελαγχολικο ατομο. Στην εφηβεια μου ειχα περασει φασης μανιοκαταθλιψης και αργοτερα περιοδους καταθλιψης μεγαλων διαστηματων. Αναμεσα σε αυτες τις περιοδους δεν ειμαι σιγουρος για το πως ημουν , ισως στη κατασταση που βρισκομαι τωρα.
Η τελευταια φορα που επεσα στη καθλιψη ηταν το περασμενο καλοκαιρι , εκτοτε εχω μουδιασει.
Ενα συμβαν μια εβδομαδα πριν , με εκανε να κλαψω (ωστοσο μεσα μου δεν ενιωθα τιποτα , - οπως και στο σεξ ο οργανισμος ανταποκρινεται (σχεδον..) αλλα δεν μπορω να νιωσω ηδονη) και ο αυτοκτονικος ιδεασμος των περασμενων μηνων επανηλθε με τη μορφη λογικων σκεψεων και οχι απελπισιας...2 μερες αργοτερα αυτα εξαφανιστηκαν.
Αυτο το συμβαν που θα επρεπε να με στιγματισει ψυχολογικα και να νιωθω απεραντη ντροπη , δεν με επηρεασε καθολου...
Δεν με συγκλονησε ουτε καν ο θανατος μελους της οικογενειας μου και η ηθικη για μενα ειναι ενα ανεκδοτο. Νιωθω σαν χαρακτηρας του Καμυ.
Η πρωτη φορα που συνειδητοποιησα το προβλημα μου ηταν το 2009.
Θα ηθελα τη γνωμη σας , αν εχετε καποια παρομοια εμπειρια και αν γνωριζετε , να με πληροφορησετε πως μπορω να δω καποιον ειδικο μιας και ειμαι ανασφαλιστος και ταπι.