Γειά σας
Καλή χρονιά
Μετά από πολύ ώρα στο νετ κατάφερα να βρω αυτό το φόρουμ
Ελπίζω να βοηθηθώ από την απάντησή σας
Είμαι 30 χρονών αγόρι ( θα μου πείτε γιατί δεν λέω \"άντρας\" ) θέλω να νιώθω μικρός :)
Πέρασα πολλές καταστάσεις στη ζωή μου
Πάντα ήθελα να πιστεύω πως είμαι ευαίσθητος μεν αλλά δυνατός
Δεν περίμενα ποτέ πως τόσο \"αθόρυβα\" και \"μυστικά\" καταστρέφουν οι δυσάρεστες εμπειρίες την ψυχική μας και σωματική μας ισοροπία.
Θα είναι πολύ σημαντική η βοήθειά σας αν μου λέγατε τη γνώμη σας για το αν θέλω ψυχολογική υποστήριξη ή ψυχιατρική ή νευρολογική.
Γενικά σαν άνθρωπος είμαι πάντα η ψυχή της παρέας , πάντα στο επίκεντρο και μου αρέσει πάρα πολύ να δίνω στους άλλους χαρά και να τους κάνω να γελάνε , να τους αγαπώ και να μ\'αγαπούν.
Πρόπερσυ το καλοκαίρι , μετά από πάρα πολύ μεγάλη φόρτιση και πολύ άσχημες καταστάσεις , θανάτους αρρώστειες κτλπ έπαθα μια νευρική κρίση.
Είχα πέσει κάτω χτυπιόμουν φώναζα και άλλα τέτοια όμορφα.
Μετά από αυτή τη νευρική κρίση νόμιζα πως όλα ήταν όπως πριν αλλά άρχισα να αντιμετωπίζω το εξής κλασικό \"όταν πάω να με πάρει ο ύπνος τραντάζομαι και ξυπνάω\"
Εκεί που νόμιζα πως ήταν απλά κούραση ή άγχος έτσι όπως το λέμε συνήθως , χωρίς να του δώσουμε ιδιαίτερη σημασία , είδα πως πλέον όχι απλά τρανταζόμουν αλλά άρχισα να τραντάζομαι ακόμα πιο πολύ και μάλιστα πριν ακόμα κοιμηθώ.
Δεν έδωσα σημασία και έφτασα σε ένα σημείο να τραντάζομαι κάθε φορά που ηρεμώ.Δηλαδή καθιστός πχ εκεί που πάω να ηρεμήσω αμέσως τινάζονται τα νεύρα των ποδιών μου συνήθως αλλά και άλλων περιοχών όπως στήθους κοιλιακής περιοχής αυχένα κτλπ.
Το τελευταίο δε , είναι ότι τραντάζομαι πλέον ΑΚΟΜΑ και ΟΡΘΙΟΣ !!!!!
Χωρίς καν να χαλαρώσω.
Εχω ανησυχήσει πάρα πολύ μην είναι τίποτα και μείνω πχ παράλυτος
ή μην είναι νευρολογικό πρόβλημα σοβαρό.
Δεν ξέρω αν πρέπει να πάω σε νευρολόγο ή ψυχολόγο.
Φοβάμαι τους νευρολόγους γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να πάρω κανένα χάπι αν μου γράψει επειδή δεν θα ήθελα από 30 χρονών να μπω σε τέτοια διαδικασία.
Το τίναγμα είναι ακούσιο , αν είμαι ανάσκελα τινάζονται τα πόδια πάνω σαν να λυγίζουν αν είμαι καθιστός τραντάζομαι ολόκληρος.
Τι μπορεί να είναι ?
υπερκόπωση ?
κατάθλιψη ?
άγχος στρεςς ?
Ανησυχώ .........
Ευχαριστώ