Δύσκολοι αποχωρισμοί: ο αδελφός μου...
Λοιπόν...δεν ξέρω αν θα εκφράσω σωστά τα όσα σκέφτομαι λόγω συναισθηματικής φόρτισης αλλά θα προσπαθήσω...πώς χειρίζεσαι την κατάσταση όταν ο αδελφός σου που δεν έχετε χωριστεί σχεδόν ποτέ από τότε που ήσασταν παιδιά αποφασίζει ότι ήρθε πλέον η ώρα να εγκαταλείψει το πατρικό σας; Θέλω να πω το εξής: εγώ προσωπικά δεν θέλω να φύγει! :( Το ξέρω όμως ότι είναι εγωιστικό και γι' αυτό το λόγο δεν πρόκειται να εκδηλώσω ξεκάθαρα αυτή μου την επιθυμία αλλά και για το λόγο ότι θέλω να είναι ευτυχισμένος και δεν σκοπεύω να σταθώ εμπόδιο σ' αυτό αλλά και γιατί καταλαβαίνω ότι είναι η ώρα να πάρει πλέον εντελώς τη ζωή του στα χέρια του και να ζήσει ανεξάρτητος και μόνος...είναι απολύτως λογικό να το θέλει...και τον υποστηρίζω σ' αυτό αλλά δεν παύει να με πονάει...κι αυτό που θέλω από σας είναι να μου πείτε πως μπορώ να διαχειριστώ αυτά τα τόσο οδυνηρά συναισθήματα... :( Μπροστά του δεν δείχνω τίποτα...μόνο χαρά, την οποία όντως νιώθω για εκείνον αλλά όταν μένω μόνη μου νιώθω και θλίψη που θα φύγει και μερικές φορές κλαίω...δεν πρόκειται να αφήσω να με δει να κλαίω αλλά θέλω να σταματήσω να το κάνω...για το δικό μου καλό...μπορεί να με βοηθήσει κανείς;