ερωτευμενος με τη φιλη μου
Να πω λοιπον και γω με τη σειρα μου το προβλημα μου.Εδω και χρονια γνωρισα και κανω πολυ παρεα με μια κοπελα.
Κανουμε αρκετα πολυ παρεα-ειμαστε φιλοι-την θεωρω δικο μου ατομο, χωρις να εχουμε δειξει κατι αλλο.Το θεμα ειναι οτι τα τελευταια 2 χρονια πιανω τον εαυτο μου να αναρωτιεται ωρες ωρες με ποιον τροπο την αγαπω. Και ανα διαστηματα που φευγει , ειτε παει στον φιλο της που σπουδαζει αλλου ειτε στη πολη που ειμαστε μου λειπει.Μου λειπει που για λιγες μερες δεν θα την δω και αυτο δειχνει οτι εχω και αλλα αισθηματα…
Ενιωθα πως δεν ειμαι ερωτευμενος μαζι της οταν μου πρωτομπηκαν αυτς οι σκεψεις, αλλα τωρα ειμαι. σιγουρα την αγαπω και θα εκανα το οτιδηποτε για αυτο το κοριτσι.εχουμε περασει αρκετα μαζι και τα τελευταια χρονια τη βλεπω αλλιως.Φοβαμαι να της πω το πως νιωθω γιατι ουτε εγω ο ιδιος δεν ξερω.Επισης παρολο που ειναι με αλλο παιδι καιρο, δεν θα λεγα οτι ειναι και ξετρελαμενη μαζι του(αν και αυτο το καιρο νομιζω πως ειναι στα καλυτερα τους) και εκτος αυτου και συν ολα τα αλλα δεν θελω να της τη πεσω για σεβασμο προς τον φιλο της αλλα και στην ιδια.Δεν εχουμε δειξει κατι περισσοτερο απο μια καλη φιλια που εχουμε ολο αυτο το καιρο αλλα και εχουμε δειξει….
H κατασταση ειναι πολυ mperdeway και δεν ξερω τι να κανω.Τη εβλεπα σαν φιλη αλλα πλεον ως κατι παραπανω.Ειναι ωρες που θελω να τη σφυξω στην αγκαλια μου….Απ την αλλη αν κανω κινηση υπαρχουν 2 περιπτωσεις. Η μια ειναι να πανε ολα καλα και η 2η ειναι μια φιλια 6 χρονων να παει χαμενη και στον καδο.Και το βρισκω αρκετα πιθανο το 2ο αλλα ποτε δεν ξες….αλλα και γω ο ιδιος δεν ξερω τι θελω.δεν ειμαι 100% σιγουρος.Δεν ξερω τι να κανω.Οταν προτοαρχισα να τη σκεφτομαι αλλιως ταλαιπωρουσα το μυαλο για κανα 2μηνο.τα βαλα κατω τα πραγματα και με εναν ρομποτικο τροπο ειπα πως δεν τη βλεπω αλλιως, μονο σαν φιλη. Ενα χρονο αργοτερα μου ξαναηρθαν αυτες οι σκεψεις…Δεν ξερω τι να κανω. και το θεμα ποιο ειναι....δεν κολλαω στο να φαω χυλοπιτα και να χαλασει η σχεση μας. θα ναι κατι που θα με χαλασει μεν, αλλα προτιμω να μετανιωσω για κατι που εκανα παρα για κατι που δεν εκανα.
λογω σεβασμου κυριως θελω να πιστευω πως δεν προχωραω...αλλα ο καιρος περναει )... τι κανω παιδια?