καλησπερα σας! ειμαι νεος εδω κ εκανα εγγραφη για να ζητησω αποψεις για ενα θεμα που με βασανιζει παρα πολυ 3 βδομαδες τωρα.
Σας παρακαλω να παρετε στα σοβαρα αυτα που θα σας πω..
ειμαι 23 χρωνον και πριν 3 βδομαδες εκανα ενα τεστ στο ιντερνετ για το αν εισαι Γκει.. Το τεστ το εκανα καθαρα για χαβαλε κ μεχρι τοτε δν ειχα καμια σκεψη και κανενα ενδιαφερον για ανδρες (οχι οτι τωρα εχω). το τεστ βγηκε αρνητικο για μενα δηλαδη εδειχνε οτι εχω τασεις γκει. Απο τοτε παιδια με εχει φαει τρομερο αγχος.. ειχα σχεσεις κανονικα με γυναικες κλπ.. αλλα μετα το τεστ φοβαμαι παρα πολυ..
Συνεχως νομιζω οτι μου αρεσουν οι αντρες.. ολοι την ωρα σκεφτομαι κατι που θα μου δειξει το αντιθετο. Μου ερχονται σχεψεις στο μυαλο με ανδρες και δν της αγνοω.. γενικα ξαφνικα μου φαινετε οτι εχω τασεις γκει κ δν το θελω. Σας παρακαλω πειτε μ αν εχει να κανει απλα με ενα ψυχολογικο φοβο η οντως οδευω προς τα εκει.. Αν καταληξω γκει δν θα θελω να ζησω για κανενα λογο. δν θελω να ειμαι γκει αλλα η σκεψεις που κανω μετα το τεστ θελουν να με κανουν αυτο το τοσο ασχημο πραγμα για εμενα. πειτε αν ξερετε τι ακριβως μπορει να συμβαινει.
εντωμεταξυ μετα απο αυτο τν φοβο μ εχει πεσει δραματικα η θεληση για σχεση με γυναικα.