δεν υπαρχει τελος στισ σκεψεις μου
καλημερα...θα ηθελα να σας πω λιγο..γι αυτο που μ ταλαιπωρει ειμαι 20 χρονων και ξαφνικα ενα πρωι αρχισα να κανω ασχημες και κουραστικες σκεψεις..στην αρχη ελεγα μηπως εχω βαρεθει το αγορι μου μηπως δεν θελω αλλο...για ποσο καιρο με βασανιζε η ιδια σκεψη και πιστεψα οτι αυτο φταιει για ολα τ συμπτωματα που ειχα...μετα ομως εμφανιστηκαν και αλλες σκεψεις...οτι και αν βλεπω το μυαλο μου αυτοματα το επεξεργαζεται και φτιαχνει σεναρια..βλεπω μια ταινια θριλερ ασ πουμε και λεω απο καπου θα μου πεταχτει αυτο το τερας τωρα.....ακουω μια ιστορια και πιστευω οτι θα μου συμβει το αλλο...αφου αποφευγω πλεον συζητησεις γτ λεω το χαρακτηριστικο" ασε θα κολλησει στο μυαλο μου παλι και δν θα μπορω να ηρεμησω...πλεον εχω φτασει στο σημειο να κανω χιλιαδες διαφορετικες αρνητικες σκεψεις...μεσα στη μερα μου...και βλεπω οτι οσο ο καιρος περναει ολο και πιο πολλα πραγματαπου παλια δν προσεχα τωρα με φοβιζουν ....πως τελικα θα σταματησει αυτο και πως εισαι σιγουρος οτι δεν θα τρελαθεις με ολα αυτα...γτ φοβαμαι οτι θα Μ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!