Originally Posted by
Ξωτικό
4 χρονια θεραπεια και ψυχαναλυση , ενα χρονο και με δυο φορες την εβδομαδα κ μετα μια φορα την εβδομαδα.
Ζορι μεγαλο. Αλλα πολυ τυχερο ξωτικο. Φτουμου.
ΑΠοτελεσματα αρχησα να βλεπω μετα απο δυο χρονια. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ γερα. Αναλογως το βαθος και την εκταση του προβληματος παει και η λυση.
ΠΟσες φορες ηθελα να του χωσω μπουνιες του ανθρωπου. Ποοοοοοοοοοοοσες...αλλα μετα απο καμια ωρα, σιχτιριζα εμενα.
Ποσε ςφορες ελεγα, εαυτε μου παραδεξου το, γουσταρεις τον πονο και την τιμωρια. Δεν ξηγιεται αλλιως. Εσυ σκατα πας, κομματια φευγεις απο εκει. Στον ψυχολογο λενε πας να νιωσειςκαλυτερα.
Χαχαχα!Ακου εκει! καλυτερα; Ναι καλα...ΠΟΤΕ ;;;; Δυο χρονια μετα. ΜΕχρι τοτε ετριζα τα δοντια μου καθε φορα, πριν παω με δυσπνοιες να σκανε μουρη και μενα να θελω να το ακυρωσω ουκ ολιγες.
Πεισμα. Οχι κερατα εαυτε μου. Ξανα, για τους ΙΔΙΟΥΣ λογους, δεν θα ξαναπας στον πατο.
Κρατας σημειωσεις;;; εμενα αυτο ηταν ο φυλακας αγγελος μου. Φυτουκλακι κανονικο, μονο σκονακια δεν εκανα.
Μετα εφαγα φρικη οτι αν χασω τα τετραδια, πανε πεταξαν οι γνωσεις επιγνωσεις μου.
Αυταπαααααααατες.
Οταν δε εκανα και αναβιωσεις...τρελο γλεντι. Κλαμα, βρισιδι, υστεριες.
βεβαια, απο το ασανσερ, κοκεταρια το ξωτικο, αδιαβροχη μασκαρα σε αγαπω.
Σαν τα κυαλια ειναι αυτο για μενα: τα κοντινα αποτελεσματα θολα. Τα μακρινα ομως, ουαου.
Υπομονηηηηηηηηηηη, υπομονη, υπομονηηηηηηηηηηηη καντε υπομονη κι ο ουρανος θα γινει πιο γαλανοοοοοοοοοοος....
τσεκαρε: να μην σου λεει πραγματα για την ζωη του/της.
να μην κοιταει το ρολοι καθε τοσο
να σε κρατησει δεκαλεπτο εξτρα χωρις να σε χρεωσει
να σε ποναει. Για καθαρισμο πας στον οδοντιατρο και τα ουλα σου λενε ζαβαρακατρανεμια. Η ψυχη δλδ γιατι οχι;