bullying(σχολικός εκφοβισμός). :( :(
Καλησπέρα σε όλους.Είμαι 17 ετών και μαθήτρια Β'Λυκείου. Από την πρώτη μόλις τάξη του δημοτικού είμαι θύμα bullying από πολλούς μαθητές το οποίο συνεχίζεται ως φέτος.Στο δημοτικό αντιμετώπιζα σωματική βία(κλωτσιές,σπρωξίματα κτλπ) όσο και συναισθηματική κακομεταχείρηση με απειλές,ενώ από το γυμνάσιο και έκτοτε μόνο συναισθηματική κακομεταχείρηση(απόρριψη,κ οινωνικός αποκλεισμός, διάδοση άσχημων φημών,κοροιδία στο φουλ,απομόνωση από ομάδες-εκδρομές,προσβολές,πειράγμ ατα από αγόρια).Μάλιστα κάποιες φορές(τώρα εδώ και κανένα χρόνο έχει σταματήσει) αντιμετωπίζω και ηλεκτρονικό bullying με τηλεφωνήματα.Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες για να μη σας κουράσω.Το θέμα είναι πως ούτε αλλοδαπή είμαι και πως ούτε εγώ νομίζω να στερώ σε κάτι.Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την εμφάνισή μου(ψηλή κι αδύνατη)ούτε με το ντυσιμό μου αφού είμαι πάντα στη μόδα και δεν έχω οικονομικές δυσχέρειες.Ούτε διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό έχω ούτε χρήστης είμαι.Όσο για την επίδοσή μου στο σχολείο είναι αρκέτα καλή σε σχέση με το γενικό σύνολο και οι καθηγητές λένε στους δικούς μου πως είμαι πολύ έξυπνη και με ταλέντο στο γραπτό λόγο.Έχω πολύ ελάχιστους φίλους κι αυτοί είναι επιφανειακοί.Από ψυχική υγεία δεν τα πάω και τόσο καλά εφ'όσον έχω παρουσιάσει καταθλιπτικά συμπτώματα για το λόγο αυτό και κάτι άσχετο που δεν έχει να κάνει με αυτό,ιδεοληψίες και εμμονές.Νιώθω κατωτερότητα και άχρηστη.Έχω κουραστεί να αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση 12 χρόνια.Και επιπλέον δεν θέλω να πω και πολλά στους δικούς μου γιατί έχει πεθάνει και η μητέρα μου πριν 4 χρόνια και έχουν τα δικά τους προβλήματα.Ντρέπομαι επίσης να το πω και στους καθηγητές.Δεν θέλω να με βλέπουν έτσι.Κάθε μέρα που σηκώνομαι για το σχολείο είμαι ψόφια..Τι άλλο να κάνω? που μπορώ να απευθυνθώ?