ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ
Προσφατα μιλησα με μια ξαδερφη μου που αντιμετωπισε καποιες καταστασεις αγχους κτλ παλιοτερα. Επισκεφτηκε καποιον και της ειπε για διαταραχη προσωπικοτητας. Επειδη το εχω ακουσει και απο ατομα εδω μεσα, τι γνωριζετε για αυτα? Γιατι για τη συγκεκριμενη διαταραχη προσωπικοτητας στην οποια μου ιπε την "συμπτωματολογια" η ξαδερφη μου (δε θυμαμαι πως μου την ειπε) αναγνωριζω πολλα στον εαυτο μου. Τωρα δε ξερω αν και αυτα ειναι του στυλ οπως με ολα, που οσο ακους και διαβαζεις νομζιεις οτι τα εχεις κ εσυ αλλα αυτη τη φορα πιστευω οτι πραγματικα ειναι ετσι. Το λογο θα τον εχει ο ψυχολογος τον οποιο θα επισκεφτω συντομα μιας και σταματησα απο τη δουλεια επιτελους και εχω χρονο. Ειμαι 99% σιγουρος οτι αν εξαιρεσω τα εντονα π εχω απο Ιουλιο (αγχος,ηπια καταθλιψη) γενικα εδω και πολυ καιρο και λογο συμπεριφορας του πατερα μου σιγουρα, πιθανον εχω διαταραχη προσωπικοτητας. Τωρα ποια,τι κτλ . δε ξερω αλλα θα δειτε οτι μαλλον ετσι ειναι π εκατσα και τα σκεφτηκα. Ξεφυγα λιγο, τι γνωριζετε εσεις? Γενικα,θεραπειες κτλ.