Αλλη μια φορα χωρις τον ερωτα της ζωης μου
Καλησπερα σε ολα τα μελη!Ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε καποιο φορουμ οποτε συγχωρηστε με για τυχον λαθη αλλα πραγματικα εχω τρομερο αγχος κ δεν ξερω γιατι...Μετα απο ενα ασχημο περιστατικο που μου συνεβη ανακαλυψα το φορουμ αυτο και διαβαζω τα θεματα σας πολυ καιρο δινοντας μου πολλες φορες δυναμη.
Παντα στην ζωη μου ημουν πολυ ευαισθητη και παντα βαζω τους αλλους πανω απο μενα,ισως και για αυτο στο τελος να μενω χωρις τιποτα,ισως γι αυτο να περιμενω πολλα απο τους αλλους γιατι ποτε δεν σκεφτηκα εμενα.Μετα απο 8 χρονια γνωριμιας και 5,5 χρονια σχεσης ειμαι και παλι μονη μου...χωρις τον ανθρωπο που αγαπησα πιο πολυ στη ζωη μου,τον ανθρωπο που λατρευω,αυτον που παλι με πληγωσε και με απογοιτευσε...Ηταν η πρωτη μου σχεση και στο μυαλο μου παντα η παντοτινη,το αλλο μου μισο οπως παντα πιστευα...η μεγαλυτερη μου χαρα και ταυτοχρονα η μεγαλυτερη μου θλιψη.
Η σχεση μας απ την αρχη ηταν δυσκολη,με καποιους χωρισμους,με πισωγυρισματα.Παντα πιστευα πως η μοιρα μας ηθελε μαζι και παντα ξαναημασταν.Ηταν μια δυνατη σχεση,πιστευα πως δεν θα χωριζαμε τοσο ευκολα παλι,πως θα εκανε κατι...
Εχουμε να μιλησουμε 11 μερες.Τον τελευταιο καιρο,οπως γενικοτερα στην σχεση μας,εκανα πολυ υπομονη..Περνουσαν και 2 μερες και μπορει να μην μιλουσαμε και την επομενη σαν να μην τρεχει τιποτα.Ξερω οτι θα σκεφτειτε για αλλη ομως ειναι κατι που για μενα αλλα και για οσους τον ξερουν δεν το πιστευουν.Δεν αποκλειω φυσικα τιποτα στην ζωη μου ομως αλλα σημαδια δεν ειχα.Του μιλησα λοιπον μετα απο εναν ψιλοτσακωμο μας ο οποιος εξελιχθηκε σε κατι πιο σοβαρο, αφου εδω και πολυ καιρο οταν συμβαινει κατι ποτε δεν θελει να το συζητησει ,και του ειπα οτι δεν ειμαι ευτυχισμενη,οτι εχω αναγκη οταν δεν ειμαι καλα να ειναι διπλα μου.Υστερα απο ερωτηση δικη μου μου ειπε οτι δεν θα αλλαξει.οτι εχει αλλαξει πολλα και δεν μπορει και επειδη ειχα θιξει το θεμα του χωρισμου οτι αυτο πρεπει να το σκεφτω μονη μου.Μου λεει να το κλεισουμε και να μιλησουμε αυριο.Περνανε 2 μερες χωρις να κανει τιποτα κανεις και την επομενη με παιρνει σαν να μην συμβαινει τιποτα και μου ζηταει το ps3 που το ειχε αφησει σπιτι μου και ποτε θα φυγουν οι γονεις μου γιατι τα σ/κ κοιμαται σπιτι μου.Του λεω και μου απανταει οτι σημερα δεν νομιζει να προλαβει και να του κανω αναπ. για να ξερει και να ερθει αυριο.Του λεω δεν ξερω και μετα οχι γιατι ειχα σπαστει με τη συμπεριφορα του πολυ και μου λεει απλα οκ καλα κ το κλεινουμε.Απο τοτε τον πηρα μετα απο 2 μερες να του πω χρονια πολλα και δεν το σηκωσε.
Ειχε υποστει φθορα η σχεση μας και το ξερω σας μιλαω πολυ γενικα γιατι οπως ξερετε σε μια τοσο μεγαλη σχεση ειναι λογικο να εχουμε περασει πολλα.Απλα δεν πιστευα πως παλι θα καταληγαμε ετσι.Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ειχα αναγκη να τα μοιραστω με ατομα π ναι μεν δεν ξερω αλλα με ατομα π ισως νοιαστουν πιο πολυ απο ατομα π καποτε στηριξα αλλα π τελικα κοιταξαν κ αυτοι την παρτη τους..Βλεπετε εχω απογοιτευτει με πολλους ανθρωπους και πολλα πραγματα στην ζωη μου.
Συγνωμη και παλι αν σας κουρασα.