το λιθιο απαξ και το ξεκινησεις το παιρνεις για μια ζωη?
Καλησπερα σε ολους, ηθελα την γνωμη σας, εχω οριακη διαταραχη προσωπικοτητας αλλα τον τελευταιο ενα χρονο εβγαλα συμπτωματα διπολικης διαταραχης, πολλα κατω κυριως , το συναισθημα του να μην εχεις συναισθημα, αρνηση της θλιψης μου και μετα αποτομο βυθισμα σε αυτην και σε λιγες περιπτωσεις μια ψιλοαισιοδοξια ποτε ποτε.Βασικο για πρωτη φορα στην ζωη μου νιωθω τοσο θλιψη που την νιωθω οτι εχει σπασει ολα τα καντραν του κοσμου, απυθμενη με συχνες σκεψεις πολυ σοβαρες για αυτοκτονια.
Με παρακολουθει ψυχιατρος οποιος ειναι καλος αλλα με παραξενευει στο θεμα το φαρμακευτικο , παρολο οτι του μιλαω/του εχω μιλησει για την τασση για αυτοκτονια εδω και εναν μηνα και με μπλοκαρει με τον τροπο του στο να ανοιχτω για την καταθλιψη μου αλλα κυριως ενω ξερει οτι ειμαι σκατα περα απο καποια φαρμακα για τον υπνο δεν μου εχει δωσει τιποτα αλλο, οταν εγω του ζητησα επιμονα- και μαλιστα εκανα και αιματολογικες εξετασεις- να ξεκινησω λιθιο προχτες μου ειπε οτι ειναι ενα σοβαρο φαρμακο και αμα το ξεκινησω θα το παιρνω για μια ζωη κατι που με παραξενευεσαι γιατι ξερω και αλλους που το ειχαν παρει στην αρχη και μετα τους δωσαν κατι πιο ελαφρυ. Και δεν εχει αντιπροτεινει κατι αλλο φαρμακευτικως και τελος οταν πηγα στον ευαγγελισμο και αραδιασα τα προβληματα μου για μια βεβαιωση για τα κεπα απο ολα οσα της ειπα η ψυχιατρος εμεινε στο οτι η κατασταση μου οφειλεται στο φαρμακευτικο γιατι ειπε ημουν εντελως αρυθμιστη φαρμακευτικως. Και οταν του το ειπα ανταποκριθηκε ουδετερα. Τωρα μπορει να ειναι η φιλοσοφια του κατα των φαρμακων αλλα εγω τι κανω που η θλιψη μου χτυπαει πολλες φορες αγρια κοκκινο?