Εσείς τι νομίζετε;
Printable View
Εσείς τι νομίζετε;
οχι!μπορεις ν διορθωσεις καποια κακως κειμενα αλλα οχι να αλλαξεις χαρακτηρα!και γιατι να αλλαξεις?
Υπάρχουν φορές που λες ρε γαμώτο δεν με αντέχω άλλο έτσι! Και ξεκινάς με σκέψεις του τι θα κάνεις για μην κάνεις πάλι τα ίδια. Και το καταφέρνεις... Άντε για καμιά βδομάδα! Πως θα πάει παραπέεεεεερα;;;;
Αν είναι τόσο δύσκολο, μήπως πιο εύκολο είναι να βγάλουμε απ τη ζωή μας τους ανθρώπους που μας κάνουν να μην μας αντέχουμε; Μπααα κι αυτό δύσκολο είναι!
έχει να κάνει με τον χαρακτήρα μου έτσι όπως διαμορφώθηκε και δεν τον θέλω!
να αγαπας τον εαυτο σου με τα ελαττωματα του!ουδεις τελειος!αν ξερεις την ριζα του κακου ξεκινα καποιες αλλαγες απο εκει..!ειναι καποιος ανθρωπος που σου βγαζει τον κακο σου εαυτο?ειναι καποια κατασταση?ξεκινα τα ξουτ!
Ναι αυτό είναι! Τελευταία τραβάω συγκεκριμένα μοντέλα χαρακτήρα γύρω μου ΑΡΑ κάπου, κάτι κάνω λάθος. Απλώς, σου έχει τύχει ποτέ να μην έχεις κανένα αξιόλογο άτομο να πάρεις μια συμβουλή; Ή να σε στηρίξει σε μια σου απόφαση; Ε, αυτο!
Μόνη μου καλά τα σκέφτομαι, στην πράξη τα κάνω μπορντελάκι!
Εσύ το θεωρείς τυχαίο να "τραβάω" συγκεκριμένες συμπεριφορές; Μακάρι αλλα εγώ δεν το βρίσκω και τόσο τυχαίο!
θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη?κοιταξε το αν αυτοι που συναναστρεφομαστε ειναι ηλιθιοι δεν φταιμε παντα εμεις ετσι?φταις μονο αν επιτρεπεις να σε πληγωνουν η να σε υποτιμουν γενικοτερα.παραδειγμα τωρα.
..........
..........
..........