Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΗ
μου την δινει ολος ο κοσμος. γενικα αυτες τις μερες μου στραβωνουν πραγματα και επειδη ειμαι καλομαθημενη δν πανε οπως τα θελω και φορτωνω ακομα πιο πολυ. εχω την εντυπωση πως ειναι ολα εναντιον μου και δεν εμπιστευομαι κανεναν σχεδον. με εκνευριζει να μιλαω, να βγαινω και να χαμογελαω και να ακουω κοσμο. εχω απιστευτη δουλεια και υπερωριες κανω επειδη η αλλη εχει αδεια και δν με πειραζει αυτο....αλλα το γεγονος πως το αφεντικο μ εχει νευρα και μ κανει τον καμποσο ξαφνικα.
δεν με αφηνει να μιλησω στο κιν
δεν με αφηνει ΚΑΝ να ακουμπαω το κιν
δεν με αφηνει καν να κανω ενα τσιγαρο
ειναι μονιμως πανω απ το κεφαλι μου
μου κανει ηλιθιες παρατηρησεις ΜΠΡΟΣΤΑ στους αλλους , πραγμα που θεωρω εντελως εξεφτελιστικο, μιας και δεν ειμαι κανα 13χρονο μαθητουδι και δεν γουσταρω να ακουνε ολοι να μ μιλανε σαν να μαι ενα τετοιο...
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ επειδη ΔΕΝ εχει δουλεια μερικες μερες και δεν εχουμε τι να κανουμε. δλδ αμα εχει δουλεια πνιγομαι κ αμα δν εχει εχω απο πανω μ τον κερβερο!
δεν δινω δικαιωματα ειμαι μονιμως γλυκια και καλη , δεν αντιμιλαω και λεω μονιμως ΝΑΙ.! αυτο με σωζει επειδη οσο ριχνεις λαδι στην φωτια τοσο αυτη φουντωνει, οποτε οταν βλεπω πως ειναι ετοιμος να μ αρχισει μλκιες απλα χαμηλωνω τα ματακια ριχνω κανα χαμογελακι και λεω ''μαλιστα συγνωμη''. ε, εκει ειναι που χαιρεται αυτος απ την μια αλλα απ την αλλη απογοητευεται επειδη πιστευω πως γουσταρει να τσακισει καποιου την ψυχολογια........και φυσικα σε μενα πεφτει ο κληρος επειδη ειμαι η μικροτερη και ειμαι Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
εχω τοσα στο κεφαλι μου, εχω και ενα συνεχες αγχος εδω περι τι να κανω και να μην κανω, λες και ειμαι σε φυλακη. και δεν ειναι 5 η 6 ωρες....ειναι 10. 10 ωρες μεσα σε ενα γραφειο.
δεν φταιω εγω αν οι δουλειες δεν πανε καλα, δεν φταιω εγω για τον κομπλεξισμο του καθενος και δεν φταιω να γινομαι το μπαλακι της ορεξης του καθε εργοδοτη.
ειχα μια διευθυντρια που με εβαζε να μαντευω ποιος ειναι στο ασανσερ και να καθαριζω με αζαξ τα φυλα του φικου
ειχα εναν διευθυντη πορνογερο που μ βαζε χερι
ειχα εναν διευθυντη μισανθρωπο που ειχε σηκωσει να με χτυπησει 2 φορες
ειχα μια συναδελφο μλκισμενη π εβγαζε τα κομπλεξ της πανω μου φωναζοντας με ''ψιτ'' και με διαφορα αλλα υποκοριστικα για κατοικιδια εκτος του ονοματος μου
ειχα ειχα ειχα ειχα....
γμιεται η ψυχολογια μου. δεν παιρνω και τα χαπια 5 μερες τωρα επειδη ητανε δω ο δικος μ και αλλιως δν μπορω να κανω σεξ. και μ ρχεται να μην τα παρω για αλλο τοσο για να μαι ανετη να σπασω κανα κεφαλι, γτ μ την εχει δωσει που με εχουν κανει ΤΟΣΟ αρνι και πλεον ανεχομαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ολοι τωρα με παιρνουν στο ψιλο επειδη δεν με φοβουνται πλεον οπως παλια!
σιγουρα ξερετε πως νιωθω μερικοι, τελικα ειμαστε καλοι μλκες πιο κατω και απο ενα περσικο χαλακι οταν ειμαστε δεκτικοι-κοινωνικοι-φιλικοι-υπακουοι.
γαμω την κοινωνια μου, δεν μας φτανουν τα προβληματα μας, εχουμε και το φοβο της απολυσης-πτωχευσης-στειρωσης μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα
δεν γινεται να μην υπαρχει λυση...τι λυση να υπαρχει
ΥΠΟΜΟΝΗ λενε μονιμως . μα ποιος βλαμμενος εβγαλε αυτη την λεξη, υπομονη για ποιο? βλεπω συνεχως πως η υπομονη, οδηγει σε μια αλλη ΥΠΟΜΟΝΗ.