ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ
Αυτο που διαβαζω εδω και 2 μερες τωρα με εχει αφησει αφωνη!!οποιος πικραμενος μπαινει εδω ειναι η δωρα??με ποιο δικαιωμα κυρια ξωτικο που δεν εχω τιποτα μαζι σου περα απο γελοιες αντιπαραθεσεις οσο ημουν μελος εδω,με ποιο δικαιωμα λοιπον επικαλεισαι το ονομα μου?ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ!θα μου πεις γιατι το φωναζεις?
το φωναζω γιατι ειδα μια επιθεση στον κενο που ηταν και καλα απο εμενα!κενο δεν θυμαμαι επισης να ειχα κατι μαζι σου ποτε?ισα ισα!α μονο να σε διορθωσω οτι μπαν δεν εφαγες για εμενα οπως ουτε και εγω για εσενα ετσι?
οταν που και που εμπαινα στο τσατ των κοριτσιων μου ειχε πει η βοιντ συγκεκριμενα ρε δωρα ελα πισω!της ειχα απαντησει οτι πλεον δεν εχω ουτε να δωσω ουτε να παρω κατι απο το φορουμ!αρα λοιπον γιατι να παιξω τετοια ανουσια παιχνιδια?δεν εχω απωθημενα δοξα τον θεο εχω βριστει εδω μεσα ουκ ολιγες φορες!αρα λοιπον ειμαι μια χαρα απο αυτο :)
επισης μια φορα που ημουν στο τσατ και συζηταγαμε οντας εγω μπαναρισμενη για τα διπλοπροφιλα αναρωτιομασταν πως στο διαολο κανουν διπλους λογαριασμους γιατι και εγω τοτε το ειχα προσπαθησει και δεν μπορουσα!!και το ειχα προσπαθησει γιατι ειχα δει ενα πολυ ευαισθητο θεμα και ειχα λυσσαξει να απαντησω!
να σας πω δε οτι ειχα και εχω τετοια ασχετοσυνη που στον πρωτο αποκλεισμο μου δεν εμπαινα ουτε ως επισκεπτρια επειδη ειχα αυτοματη συνδεση το dora-agxos το οποιο οντας μπαναρισμενο δεν εβγαζε κανενα θεμα!αρα λεω ουτε αναγνωση δεν μπορω να κανω!μετα απο ενα μηνα βεβαια ειδα το κουμπακι της αποσυνδεσης και το θαυμα εγενετο!!
πως λοιπον τωρα εγινα ο χακερ της γειτονιας?ποσοι μπαναρισμενοι εμπαιναν εδω ρε παιδια?ποσοι αντεγραφαν νικνειμς?αν και σε εμενα δεν εγινε τιποτα απο τα παραπανω!
λοιπον δεν περιμενω ουτε υπερασπιση ουτε τιποτα μονο να παρθουν πισω τα λογια!δεν εχω τιποτα με κανεναν εδω,2 χρονια μελος και πηρα και εδωσα και εχασα!
ΚΕΝΟ δεν εχω τιποτα μαζι σου παιδι μου!τι να κανω μπηκα να απολογηθω και να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας!επειδη μεταναστευσα για να κανω εγγραφη γιατι απο το δικο μου λαπτοπ δεν μπορω θα ξαναπαντησω μετα απο μερες!φιλια σε ολους!