το καλοκαιρι μετα απο χρηση καναβις(εκανα πολυ σπανια,τωρα καθολου)νομιζα οτι θα πεθανω,ταχυκαρδιες,εφιδρωσ η,ζαλαδες και σκαλωμα μυαλου οτι θα πεθανω.μετα συνηλθα βεβαια.μετα απο 2-3 μηνες μου συμβαινει ενα απλο παθολογικο συμβαν και εγω να ψαχνω στο ιντερνετ να δω τι εχω,με αποτελεσμα να νομιζω οτι εχω ολες τις σπανιες και βαριες αρρωστιες του κοσμου.απο κει και περα ηρθε η κατηφορα,2 κρισεις πανικου με στειλανε στο νοσοκομειο και απο κει και επειτα οποτε με πιανει ενας πονος νομιζω οτι κατι εχω και τρεχω στους γιατρους.εκτος απο αυτο νιωθω κενος,ειμαι 23 φιλους εχω αλλα θελω να βρω αλλους γιατι αυτη ειναι ξενερωτοι και στον κοσμο τους.το ξερω οτι ειναι δυσκολο σε αυτην την ηλικια να κανω καινουργιους φιλους,σχεση εχω κανει 2 φορες στην ζωη μου,με την τελευταια κοπελα να εχω ασχημες εμπειριες.δεν μπορω να βρω κοπελα,δεν ξερω τι φταιει.μου λενε ειμαι εμφανισιμος αλλα μπορει να φταιει οτι ειμαι ντροπαλος και κλειστος σε ατομα που δεν ξερω.ειμαι ευαισθητος ανθρωπος κι ας δειχνω σκληρος.μερικες φορες καθομαι και κλαιω μονος μου.θελω να κανω ταξιδια.. να ξεφευγω απο την ρουτινα δεν μπορω με τρελενει.ειδικο δεν εχω επισκευτει αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα με ποτισει στα φαρμακα και δεν τα γουσταρω καθολου.αυτα που σας λεω τωρα δεν τα εχω πει ουτε στους φιλους μου ουτε στους δικους μου.θελω να μου φυγει η αρρωστοφοβια,θελω να κανω καινουργιες παρεες,να βρω μια κοπελα,να παω ταξιδια να ξεφυγω..