Originally Posted by
sables90
hello!! είμαι 22 και γκέι.! εδώ και 2 χρονια έχω σχέση με κάποιον. τον πρωτο χρόνο τ πηγαίναμε καλά, αλλά στην αρχή του δεύτερου με χώρισε και κυριολεκτικά αυτό με διέλυσε. με χώρισε γιατί μου είπε ότι με βαρέθηκε και έλεγε ότι τον καταπίεζα και ότι ήθελε χρόνο μόνος του και άλλα κλασικά.. εκείνη την περίοδο με έστειλε στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίσει 2 φορές, έχασα 10 κιλά και έκανα απόπειρα αυτοκ**νίας.
μετά από 2 βδομάδες έκανε κίνηση και ξαναγύρισε σε μένα. από τότε είμαι χαλί για αυτόν. με έχει σκουπίδι, με το παραμικρό κλείνει το κινητό του, με βρίζει, μου λέει ότι με μισεί και μου ζητάει να τον χωρίσω. πολλές φορές έχει φτάσει σε σημείο να με χτυπήσει. δεν μπορώ να τον χωρίσω γιατί τον αγαπάω πολύ.. του κάνω όλα τα χατήρια και ποτέ δεν του αντιμιλάω. δεν ξέρω ειλικρινά τι να κάνω.. δεν έχω δουλειά και χρήματα και έτσι ..έχω περιορισμένες επιλογές. έχω χάσει την αυτοπεποίθησή μου και νοιώθω ότι είμαι άσχημος. θέλω πραγματικά να χωρίσω, θέλω να ξαναγίνω ο χαρούμενος άνθρωπος που ήμουν. όμως, είμαι εξαρτημένος από έναν άνθρωπο που δεν αξίζει τίποτα, που ζει για να με μειώνει..