τον τελευτεο μηνα απο 10 τσιγαρα που εκανα την μερα καταφερα να φτασω στο να κανω 20 πως μπορω να το ελατοσω καπος ? (χωρις να παρω κιλα!!!!)
Printable View
τον τελευτεο μηνα απο 10 τσιγαρα που εκανα την μερα καταφερα να φτασω στο να κανω 20 πως μπορω να το ελατοσω καπος ? (χωρις να παρω κιλα!!!!)
κοψε το πρωτο και το τελευταιο τσιγαρο της ημερας ;)
αχ χα χα χα χα χα!! να το κοψω δεν γινεται αλλα δεν θελω κ ολας απλα να το μειωσω καπως!
μαρια κανε λιγη γυμναστικη εστω και μονη σου αν δεν εχεις την δυνατοτητα να πας σε καποιο γυμναστηριο
μπορεις να κανεις καποιες ασκησεις πρωι και βραδυ ωστε να γεμιζεις λιγο τον χρονο σου και να ξεχνιεσαι απο την εμμονη του τσιγαρου
επισης ενα μπεγλερακι,μια τσιχλιτσα βοηθαει εστω και λιγο,μπορεις να τα χρησιμοποιησεις την στιγμη που θεωρεις οτι εχεις καπνισει πολυ
η κινηση του τσιγαρου εξαλλου ειναι κατι σαν τικ,αντικατεστησε το οποιες ωρες μπορεις με αλλες ενασχολησεις
αν αισθανεσαι οτι την στιγμη που δεν καπνιζεις θελεις να φας κατι απο νευρικοτητα,τοτε τρωγε υγειηνα
φαε ενα μηλο,μια μπανανα,κοψε μια ντοματουλα
γενικως φρουτα η λαχανικα που δεν παχαινουν τοσο πολυ κι επωφελησου απο τις βιταμινες τους
σε καμια περιπτωση ομως μην το αντικαταστησεις πινοντας αιμα γιατι παχαινει
(λολ!!σε πειραζω!ελπιζω να μην θυμωσες)
οπως και να εχει καλη προσπαθεια να εχεις,ειναι πολυ θετικο που θελεις να ελλατωσεις το καπνισμα και μπραβο σου!
εδω παθολογικη καπνιστρια,οι παραπανω μηχανισμοι με εχουν βοηθησει αρκετες φορες παντως,
οποτε βαζω προγραμμα και ειμαι στα καλα μου το παλευω κι εγω
αν αντεχεις καθυστερισε το πρωτο τσιγαρο οσο μπορεις και μην καπνζεις πριν κοιμηθεις (εγω δεν μπορω να τα κανω αυτα γτ ζω για να καπνιζω χαχαχα)
χαχα!ειναι οι μονες στιγμες που δεν μπορω να μην καπνισω:
το πρωι με τον καφε μολις ξυπνησω
το μεσημερι μετα το φαι για την χωνεψη
το βραδυ πριν κοιμηθω..για το τελευταιο με την αυτοκριτικη και τον απολογισμο μου κανω παντα ενα τσιγαρο(αυτα τα δυο πανε πακετο)
ε,ενταξυ κι ενδιαμεσα και ξημερωματα και την ωρα του φαγητου,του σερφαρισματος και..και...και...
ναι αυτο με την τσιχλα το κανω αλα δεν πιανει γαμωτο μου γιατι καπνιζω ταυτοχρονα κ εχω αρχισει να τρωω τα νυχια μου απο νευρικοτητα οταν δεν καπνιζω τοσο πολυ που να ματονουν ευχομαι να μην εχει πολες θερμιδες το αιμα τοτε την εκατσα! χα χα χα χα !!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχα!
και ναι μετα απο...τοσο μεγαλο αγωνα δεν υπαρει περιπτωση να μην καπνισω!
αλλα δεν το ανεφερα για να μην κλειδωθει και το θεμα της μαριας,ξερω γω?
αν παραπονεθει κανεις στην διαχειρηση οτι λεμε για την ευχαριστηση μας οσο αναφορα το απλο τσιγαρο μετα το...σεξ?
μπορει να θιχτουν ορισμενοι
χιτλερ ραουυυυζ!
αν εισασταν αντρες θα υπηρχε και κατι αλλο σημαντικο που δεν γινεται χωρις τσιγαρο