καλησπερα,το να σε 'εκμεταλλευτει' ο αλλος σεξουαλικα(δε μιλαω για ολοκληρωση αλλα σε επιπεδο προκαταρκτικων) ενω εισαι σε κατασταση μεθης,ζαλιζεσαι και δεν μπορεις να αντιδρασεις θεωρειται σεξουαλικη κακοποιηση;
Printable View
καλησπερα,το να σε 'εκμεταλλευτει' ο αλλος σεξουαλικα(δε μιλαω για ολοκληρωση αλλα σε επιπεδο προκαταρκτικων) ενω εισαι σε κατασταση μεθης,ζαλιζεσαι και δεν μπορεις να αντιδρασεις θεωρειται σεξουαλικη κακοποιηση;
Αν δεν το θέλεις εσυ ναι ειναι σεξουαλικη κακοποιηση .
Μηπως μπορείς να μας πεις αυτός ... τι σχέση έχει με εσένα ?
Παρεα κανουμε,δεν ηθελα να γινει κατι,ελεγα να σταματησει αλλα δεν ειχα δυναμεις και αντοχες να αντιδρασω.
Πόσο χρονων εισαι ?
Θα τον πιάσεις θα του πεις ότι αν ξανακάνει κάτι τέτοιο θα του κοψεις χέρια πόδια .
Σε μεγάλη παρέα έγινε αυτο οι οι δυο σας ?
Οι δυο μας,17 ειμαι.
Θέλει προσοχή πολυ , είστε ανήλικοι , θα μπλέξει άσχημα , του είπες κάτι ?
Καταρχήν είσαστε μόνοι σας ? όταν έγινε αυτο ....
Αυτός μεγαλύτερος ?
Ειμασταν μονοι μας σπιτι του,εχω 3ανακανει παλιοτερα κατι με αυτον αλλα σε επιπεδο φασης..ηθελε και εκεινη τη μερα αλλα ειχα πει απο την αρχη πως δεν εχω ορε3η και οντως δεν ηθελα.
Μετα αφου αρχισα να πινω και να πινω αρχισε και εκεινος..ελεγα δε θελω και σταματα αλλα δε μπορουσα να κουνηθω να αντιδρασω τιποτα.
συνομηλικοι ειμαστε.
Δεν υπολογίζουμε μόνο τις ορμές τις δικές μας... Μόνο για κακοποίηση δεν μου ακούγεται αυτό! Πηγες σπίτι του και έπινες και ξανά έπινες όπως λες και ενώ παλαιότερα τον ήθελες και του είχες κάτσει και κάνατε φάση... ενώ τώρα κάπως σου ήρθε και... όχι δεν θέλω τώρα... σε μια βδομάδα ίσως... ΕΛΕΟΣ!