Originally Posted by
death19
ειμαι 14 χρονων..περυσι η κολλητη μου τα εφτιαξε με ενα αγορι..εγω με αυτον γιναμε κολλητοι..μιλουσαμε κα9ε μερα, ολη μερα..μετα απο εναν χρονο αρχισαμε να μιλαμε καπς διαφορετικα..τουλαχιστον ετσι νομιζα..και καποια στιγμη καταλαβα οτι τον αγαπουσα! δεν μπορουσα χωρις αυτον..καποια στιγμη σταματησαμε να μιλαμε..του το προτεινα εγω για να σταματησω να τον ερωτευομαι..αυτος το καταλαβε..και τελικα του το ειπα..αυτος ειχε ηδη χωρισει πολλες φορες με την κολλητη μου..και ολα αυτα που του ελεγα σχετικα με το ποσο τον αγαπαω του φενοταν πολυ παρα3ενα..και ο ιδιος μ ελεγ πως δεν γινεται να γινει κατι μεταξυ μας..ολη μερα σκεφτομαι..γιατι? γιατι? ΓΙΑΤΙ?? γιατι σε εμενα!!! γτ να μην μπορω να εχω αυτο που 9ελω????? βαζω αυτον πανω απο την κολλητη μου! 9α πε9αινα γι αυτον!! και προχτες μ ειχε πει οτι σκεφτεται να βαλει τελος σ αυτον και την κολλητη μου..και χτες τα ξαναβρηκαν..και δεν φτανει μονο αυτο..σημερα βγηκαμε ολοι μαζι και ηταν συνεχεια μπροστα μου και φιλιοντουσαν και αγκαλια κ ολα!! απλα 9ελω να πε9ανω..δεν μ εχει μεινει τιποτα πια!!!!δεν μ εχει δωσει την ευκαιρια να του δειξω ποσοα μπορω να του δωσω..ποση αγαπη...και δεν 9ελω ν μ αγαπησει!! 9ελω να του δειξω αυτα που νοιω9ω..αλλα δεν γινεται...ο θανατος ειναι η λυση..