θελω να το μοιραστω μαζι σας
μια γλυκεια καλησπερα σε ολους.σημερα καταφερα να ελεξω την κριση πανικου μου και ειμαι πολυ περηφανη για τον ευατο μου και θελω να το μοιραστω με σας γιατι πιστευω πως μονο τα ατομα που εχουν περασει αυτο το δραμα μπορουν να καταλαβουν.ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη επρεπε να παω σε μια αναγκαστικη επισκεψη πιεστηκα για να παω οταν ειχα παει πριν αρκετο καιρο αναγκαστικα να πιω το ζαναξ για να ηρεμησω γιατι ειχα παθει παλι κριση πανικου.ετσι λοιπον και σημερα νομιζα πωσ δεν θα τα καταφερω θα χασω παλι τον ελεγχο.πηγα ενιωσα τα πρωτα γνωριμα συναισθηματα της κρισης πανικου δεν πανικοβληθηκα προσπαθησα να το ξεχασω να συμβιβαστω οτι αν ερθει θα φυγει και παιδια τελειως ξαφνικα εφυγε δεν ενιωσα τιποτα δυσαρεστο!!!!!!!!εφυγεεεεεεεε εεεεε δεν με πηγε πισω εζησα την στιγμη εκεινη της παρεας του χιουμορ δεν με πηγε πισω στο τρομο που ενιωθα.ευχομαι καποια στιγμη να με χωρισει τελειως η κριση πανικου!!!!!σας ευχαριστω πολυ που μου αφιερωσατε το χρονο σας διαβαζοντας το μυνημα μου!!!!!!