Γιατι αισθανομαι τοσο μονος...
Κατ αρχην να σας πω την ιστορια μου με οσο ποιο λιγες λεξεις μπορω.
Ειμαι 28 χρονων & Πριν απο 5 χρονια περιπου εκανα μια σχεση με μια κοπελα την οποια την γνωρισα μεσω ιντερνετ, στα 3 χρονια σχεση περιπου πηγα κ εγκατασταθηκα σπιτι της (απο την επαρχια δηλαδη μετακομισα αθηνα), οι φιλιες μου απο εκει κ περα υπηρχαν μεσω αυτης, δουλεια μονιμη δεν καταφερα να βρω ενω αυτη ηταν σαφως πετυχημενη επαγγελματικα, στο τελος καταληξαμε να χωρισουμε.
Το λαθη ειναι δικα μου κ το φανταζεστε (το οποιο μου δινει ενα μεγαλυτερο βαρος στην ψυχη μου).
Με "εστειλε" κανονικα, στα 5 χρονια σχεσης (και καλα μου εκανε εδω που τα λεμε) αλλα απο τοτε εχω τοσο μεγαλο βαρος που δεν μπορω να το αντεξω... Δεν ξερω αν μπορω να καταφερω να συμφιλιωθω με τον εαυτο μου για αυτο που εγινε, μου εχει κοπει η ορεξη, παρολο που εχω καποιες ασχολιες παντα αισθανομαι αυτο το βαρος στην ψυχη μου...
Τελευταια δεν ενδιαφερομαι καθολου για τον εαυτο μου, ειμαι ενας κενος ανθρωπος εδω κ 5 μηνες....
(Δεν εργαζομαι,ψαχνω βεβαια αλλα ευτυχως εχω καποιους "πορους" απο δουλειες που κανω με τον πατερα)
Αισθανομαι οτι την αγαπω, αλλα αξιζει κατι καλυτερο και το ξερει.
Το θεμα μου ειναι οτι πλεον γυρισα στην επαρχια, κ δεν εχω κανεναν, προσπαθω να ανοιξω τους κυκλους μου αλλα ματαια, ολοι εχουν τα δικα τους προβληματα κ δεν θα ασχοληθουν με καποιον που ηρθε απο το πουθενα.
Θα ηθελα να προσθεσω κατι που διαβασα καπου "διπλα"
Μακαρι να χτυπουσε εμενα καποιος ιος, καρκινος κλπ, ωστε να μην ειναι στο χερι μου να ζω την καθε μερα, με τοσο βαρος στην ψυχη μου.
Υγ. γιατι τα γραφω αυτα ? Δεν εχω ιδεα, γιατι καπου επρεπε να τα πω, να ακουσω μια καλη κουβεντα ? Καποιος να με βρισει ? Δεν ξερω...
Υγ2. αυριο θα κανω διορθωσεις γιατι εχω παρει κ 18 mg λεξοτανιλ κ δεν καταλαβαινω κ πολλα
Ευχαριστω πολυ