Originally Posted by
julias
Καλησπερα σας,
Επανερχομαι στο θεμα που ειχα φερει στο φορουμ πριν 3 μηνες γιατι με εχουν προβληματισει ορισμενα γεγονοτα, και τοτε δεν ημουν πολυ αναλυτικη!!
Τον δεκεμβριο ειχα μια πολυ εντονη σχεση με καποιον αντρα (52 χρονων). Εντονη εννοω απο πλευρας συναισθηματος. Απο τις πρωτες ωρες της γνωριμιας μας υπηρξε εντονη ελξη και ειδκα απο την πλευρα του η εκφραση του συναισθηματος του ηταν παραπανω απο εκδηλη.
τζούλια, τις πρώτες είκοσι μέρες μιας σχέσης είναι λογικό να βγαίνει έντονη έλξη και συναισθήματα και από τις δυο πλευρές, γιατί αυτό το διάστημα είναι μόνο η αρχή και αν δεν νιώθουν δυο άνθρωποι έτσι,δεν ξεκινούν καν, οπότε δεν μπορείς να βασιστείς καθόλου εκεί.
Στις 20 μερες μου ειπε οτι θελει να χωρισουμε γιατι δεν μπορει να ξεπερασει την πρωην του (Ηταν πολυ καιρο μαζι, ειχαν τελεια σχεση, εκεινη παντρευτηκε αλλον) και θελει χρονο να το ξεπερασει..
Αυτό τον τιμά ως άνθρωπο και ως άντρα γιατί θα μπορούσε να διατηρήσει οποιαδήποτε επαφή μαζί σου προκειμένου να σε χρησιμοποιεί ως σεξουαλική ή συναισθηματική πατερίτσα.
Επαθα σοκ γιατι ηταν κολλημενος πανω μου ως τοτε.
Πως μπορείς να θεωρείς κάποιον "κολλημένο πάνω σου" σε μόλις είκοσι μέρες? Το διάστημα είναι πάρα πολύ μικρό για να μπορέσεις να εκτιμήσεις τα συναισθήματα και τις προθέσεις του. Προφανώς δεν του βγήκε παρόλο που προσπάθησε και προτίμισε να είναι μόνος του, παρά να σου πουλάει ούμαρα.
Μαλωσαμε, του ζητησα τί ηταν ολο αυτο που ζησαμε. δεν ηταν πολυ ξεκαθαρος, ειπε οτι δεν μπορει. Το αφησα εκει. Βεβαια δεν μπορω να πω οτι τον ειδα παντελως αδιαφορο, περισοοτερο πληγωμενος μου φανηκε.
Φυσικά και θα ήταν πληγωμένος, αφού προσπάθησε να ξεφύγει από την πρώην και σε τόσο μικρό διάστημα ανακάλυψε πως του ήταν αδύνατο.
Το διμηνο που ακολουθησε του εστειλα καποια μνμ, λεγοντας του οτι ημουν πολυ στεναχωρημενη, δεν εγινε κατι ,και ηρεμησα, αρχισα να βλεπω τη ζωη μου πιο αισιοδοξα..
Από τη στιγμή που στο έκοψε δεν έπρεπε καν να ασχοληθείς, αλλά ατό φυσικά είναι δικό σου θέμα. Το έχουμε κάνει όλες/ολοι να κυνηγάμε την απόρριψη από εγωισμό και μόνο.
Πριν απο λιγο καιρο βρεθηκαμε σε ενα συλλογο, κοινη παρεα, εγιναν διαφορα, παρεξηγηθηκαμε και μιλησαμε ο ενας στον αλλον με πολυ ασχημα λογια. Ακομα ειμαι σοκαρισμενη. Μου ειπε πραγματα που δεν μου εχει πει κανεις. Και εγω το ιδιο. Ολα αυτα σε μνμ.Μου ειπε οτι τον ενοχλησα, στην ουσια μονο καποια μνμ του εστελνα, τιποτα περισσοτερο, ουτε τηλεφωνα ουτε τιποτα.
Για να σου πει πως τον ενοχλούσες, προφανώς έτσι ένιωσε. Εκείνος ούτε επικοινώνησε, ούτε πισωγύρισε. Ίσα-ίσα που ήταν ξεκάθαρος απέναντι σου. Προφανώς τα μνμ που έστελνες τον έκαναν να νιώσει άβολα και ξέσπασε όταν πιθανολογώ του ζήτησες εξηγήσεις για το χωρισμό ή για την αποφυγή να σου απαντήσει.
Βγηκε μεγαλη κακια και απο τους δυο. Εμενα με εχει ενοχλησει σε ολο αυτο οτι ακομα και τωρα δεν ξερω τι εχει συμβει γιατι και ο ιδιος δειχνει πολυ μπερδεμενος. Σαν να μιλαω σε τοιχο..
Μα ο άνθρωπος δεν δείχνει πουθενά μπερδεμένος. Εσύ δεν εννοείς να καταλάβεις πως για εκείνον το τέλος ήταν όταν σου είπε τέλος.
Δεν με πειραζει ο χωρισμος, θα προχωρησω. Απλα με εχει παγωσει ολο αυτο το μισος και η απεχθεια που βγαλαμε ο ενας στον αλλον, αυτος ειχε και απαξιωτικο τροπο, κατι το οποιο δεν μπορω να δικαιολογησω γιατι ειμασταν μονο 20 μερες μαζι και δεν του εκανα κακο ουτε τον ενοχλησα.
Μα ακριβώς αυτό που λες είναι η απάντηση: πως είναι δυνατό με μόλιες είκοσι ημερών επαφή να περιμένεις πως ο άλλος θα απολογηθεί για την απόφαση του να μη προχωρήσει?
Απλα τον διεκδικησα και του ζητησα εξηγησεις για το τι ηθελε απο εμενα και μου εταζε τον ουρανο με τα αστρα! Δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο,εχω φτασει στο σημειο να ευχομαι να μην τον γνωριζα ποτε, αν και οσο ειμασταν μαζι ηταν πολυ εντονο και απο τους δυο..
Δεν ξέρω πόσες σχέσεις έχεις κάνει στη ζωή σου, αλλά το πλέον σύνηθες είναι πως στην αρχή της εκάστοτε γνωριμίας μας ενθουσιαζόμαστε με τον άλλο και υπερβάλουμε πάμπολες φορές μέχρι αυτό να ξεφουσκώσει και να δούμε την πραγματική κατάσταση. Απλά σε αυτή την περίπτωση ήρθε πολύ νωρίς....
Δουλευω τα συναισθηματα μου αλλα αυτη η μοχθηρια, μου εχει σφηνωσει στο στηθος και με πνιγει, δεν μπορω να τη δεχθω..Πως βγηκε ολο αυτο το μισος μετα απο 20 μερες σχεσης και χωρις στην ουσια να εχει γινει τιποτα σοβαρο στο ενδιαμεσο διαστημα απο τον Δεκεμβριο εως τωρα?
Δεν ήταν μοχθηρία, απλά ο άνθρωπος ένιωσε πως ακριβώς επειδή ήταν μόνο είκοσι μέρες σχέσης δεν είναι λογικό να ζητάς εξηγήσεις όταν μάλιστα βρίσκεστε σε τέτοιες ηλικίες.