Καλησπερα σας, με λενε Γιωργο και ειμαι 26 ετων. Τα τελευταια 4 χρονια επισκεπτομαι εναν ψυχολογο, στην αρχη πιο συχνα τωρα τελευταια παω πιο αραια. Μερικες φορες σκεφτομαι σε τι με εχει βοηθησει αυτος ο ανθρωπος γιατι δεν βλεπω μεγαλη αλλαγη σε μενα. Σιγουρα εχω περισσοτερη αυτοπεποιθησει απο οταν ξεκινησα να πηγαινω, εχω αναγνωρισει και βλεπω αλλιως καποια πραγματα που παλιοτερα με ενοχλουσαν και δεν καταλαβαινα τι και γιατι με ενοχλει. Ο βασικος λογος που ξεκινησα να πηγαινω ηταν επειδη ημουν μπλεγμενος και δεν ηξερα τι θελω να κανω στο μελλον, να βρω τον εαυτο μου, ποιος ειμαι, τι θελω απο τη ζωη και απο εμενα. Αυτα τα ερωτηματα ακομα να απαντηθουν. Δεν ξερω αν φταιω εγω η ο ψυχολογος. Εξακολουθω να νιωθω χαμενος, οτι δεν ξερω ποιος ειμαι, τι θελω απο εμενα και γενικα οτι δεν εχω αναπτυξει την προσωπικοτητα μου ακομα. Καποιες φορες εχω σκεφτει να ξεκινησω φαρμακευτικη αγωγη αλλα ο ψυχολογος που λεει οτι δεν την χρειαζομαι και οτι δεν θα με σπρωξει στο να κανω πραγματα και να γνωρισω τον εαυτο μου απλα θα με κανει να νιωσω καλυτερα. Απλα μου εχει μπει η ιδεα οτι κατι δεν λειτουργει σωστα στο μυαλο μου. Θελω να ρωτησω αν υπαρχουν εξετασεις που να δειχνουν αν καποιο μερος του εγκαφαλου για παραδειγμα υπολειτουργει η δεν λειτουργει φυσιολογικα. Ειναι λιγο ακραιο αυτο που λεω, ο ψυχολογος μου ειπε αμα θελεις να το κανεις καντο. Απλα ψαχνω μια αιτια για την ολη μου συμπεριφορα. Αν και εχω φιλους νιωθω μονος και δυστυχησμενος, δεν βγαινω συχνα εξω, δεν εχω χομπυ και γενικα δεν ειμαι το ατομο που θα ψαξει θα ψαθει θα κινηθει θα θελει να γνωρισει. Ετσι ημουν απο μικρος δεν εκανα τπτ και δεν ασχολουνταν οι αλλοι και η οικογενεια μου πολυ μαζι μου. Απλα νιωθω οτι χανω πολλα σε αυτη την ηλικια και οτι μετα θα το μετανοιωνω οπως κανω τωρα για καποια πραγματα.