Κανονικά ποτέ δεν ήθελα να βάλω τέτοιο θέμα στο φόρουμ, ούτε μετά από προτροπή που μου έχει γίνει αλλά πλέον αισθάνομαι ότι δεν έχω άλλη λύση ίσως ούτε καν την πολυτέλεια της επιλογής, τουλάχιστον προσωρινά μέχρι να δω τι θα γίνει μ' εμένα και μέχρι να είμαι έτοιμη για κάποια πράγματα για τα οποία δεν είμαι ακόμα...απλά ως τότε χρειάζομαι κάπου να τα πω...έκοψα την κοιλιά μου χθες...δεν ξέρω με τι πρόθεση, απλά ξάπλωσα στο πάτωμα και το έκανα...ξανά και ξανά...τριγύριζε στο μυαλό μου εδώ και πολλές μέρες αλλά δεν το είχα κάνει πράξη εκτός από μια προσπάθεια πριν καιρό η οποία όμως δεν άρχισε καν ως χθες...και τώρα απλά αυτό που ήθελα ήταν να το πω, να πω ότι αισθάνομαι άσχημα βλέποντας τις πληγές που προκάλεσα και ότι με πονάνε, ειδικά στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς...αν κάποιος ξέρει από ανατομία ας μου πει τι είναι εκεί, απλά από περιέργεια και καθαρά πληροφοριακά γιατί εγώ σε νοσοκομείο δεν πάω ποτέ ξανά όσο ζω, απλά έχω την ανάγκη να ξέρω ποιο όργανο είναι εκεί και τίποτα παραπάνω...και θέλω τέλος να πω ότι πριν λίγο πήγα στην κουζίνα κι υπήρχε ένα μαχαίρι πάνω στον πάγκο και φρίκαρα που το είδα...το μαχαίρι που χρησιμοποίησα χθες...αλλά και άλλο να ήταν πάλι θα φρίκαρα, δεν αντέχω καθόλου να βλέπω μαχαίρια, τί να κάνω γι' αυτό; Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να μη τα βλέπω...και ήθελα επίσης να πω ότι το τελευταίο πράγμα που έκανα πριν κοιμηθώ για το ενδεχόμενο που δεν θα ξυπνούσα ήταν να φορέσω ένα δαχτυλίδι που είναι πολύ σημαντικό για μένα να φοράω και που αν πεθάνω θέλω να με θάψουν μ' αυτό...αυτά κι ευχαριστώ που με ακούσατε...