Οτι και να κανω αν δεν αλλαξει η συμπεριφορα του πατερα μου δεν προκειται να γινω καλα εντελως... Αυτος φταιει για ολα και για την εικονα του εαυτου μου. Για τη λαθος εικονα του εαυτου μου.. Απο μικρος ποτε οτι εκανα δεν ηταν αρκετο, οι λεξεις αχρηστος,τεμπελης και πολλα τετοια μονιμες για μενα, οτι δε θα καταφερω τιποτα,αχρηστος θα μεινω, για τα παντα εφταιγα εγω, μου δημιουργησαν μια τετοια εικονα και υποσεινηδυτα και το φοβο ισως μην οντως γινει ετσι. Γενικα πολλες φορες αυτο με εριχνε απο παλια, σκεφτομουν οτι μηπως οντως ετσι ειναι? Και παμπολες φορες που ενιωθα ετσι και σιγουρα λογω αυτου... Το βλεπω μου εχει κανει ζημια στη ψυχολογια μου, δεν τον θελω καθολου αν δεν ηταν το θεμα το οικονομικο δε θα με ενοιαζε να κοψω επαφες μαζι του. Ποτε δε παραδεχεται τιπτοα για αυτα, νομιζει οτι επειδη οικονομικα σε χαρτζιλικια,αμαξια,ρουχα ηταν παντα και ειναι απο τους καλυτερους οτι ειμαι και αχαριστος απο πανω που του λεω οτι αυτος με εκανε ετσι κτλ. Θα μπορεσω ποτε να ξεπερασω αυτη τη ζημια που μου εκανε ψυχολογικα και να νιωσω αυτοπεποιθηση και οτι ειμαι ικανος και εγω στη ζωη? Γιατι σιγουρα αυτος με ολα αυτα απο μικρος που μου λεγε και τη συμπεριφορα του με εκανε να νιωθω οντως τοσο αχρηστο τον εαυτο μου... αΥΤΟς ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ αλλαξει σε αυτα, και οαλ αυτα γιατι τα ελεγε? Γιατι ποτε δεν ημουν ο καλος μαθητης που ηθελε γιατι δε διαβαζα, παρολα αυτα επειδη εχω πολυ καλη αντιληψη και απο οτι λεγαν και οι καθηγητες εξυπναδα και αφομοιωση καλη, καταφερα να περασω στη σχολη που ειμαι με διαβασμα ενος μηνα τη τελευταια χρονια. Εννοειται οχι μπραβο αλλα καταλαβαινετε.. Οτιδηποτε γενικα επειδη εγω γουσταρω τα ξενυχτια,το πολυ εξω κτλ γυρνουσα και γυρναω σπιτι αργα και ακουω τις χιλιες μαλακιες οτι ειμαστε οικογενεια και εχουμε κανονες και εισαι ρεμαλι κτλ. Εννοειται τον συνδεω κατω παντα αλλα οποιοσδηποτε τοσα χρονια αν ακουγε ετσι συνεχως οσο και να τον συνδεει με τα κατω που δε πιανει μελανι να πουμε θα παθενε η ψυχολογια του... Ο ψυχολογος θα με βοηθησει να τα ξεπερασω να αλλαξω αποψη για τον εαυτο μου? Φοβαμαι ομως οτι ειναι δυσκολο γιατι ο πατερας μου οτι και να του πουν δε θα ακουσει. Νομιζει οτι τα δικα του ειναι τα σωστα. Ολα αυτα τα λεω επ ευκαιριας που ειχαμε ενα τσακωμο τωρα πριν λιγο και μου ανεφερε παλι ολα τα ωραια αυτα κοσμιτικα, γιατι του ειπα την αληθεια οτι δεν μου αρεσει αυτο που θα κανω σαν επαγγελμα αλλα θα το κανω αφου εκει περασα τωρα κ μ λεει γιατι τι θα ηθελες. Και του απαντησα οπως οντως ετσι εχει, οτι δεν ξερω τι θελω, αλλα οτι ειναι θα το κανω. Αρχισε α ου τα διαφορα... Για αλλη μαι φορα με εκανε ψυχολογικα σκατα.. Νιωθω πως ειμαι σε αδιεξοδο δεν αντεχω αυτη τη κατασταση γιαυτο και συνεχως κοιταζω να λειπω απο το σπιτι να ειμαι εξω κτλ. και γιαυτο και οπουδηποτε εκτος σπιτιου νιωθω καλυτερα. Απο την αλλη και το περιβαλλον της οικογενειας το θελω..Αλλα οχι αυτο το περιβαλλον.. Και νιωθω λες και πνιγομαι.